Kafić Šta trenutno radiš XIX

Cuj nekom plati bolovanje a nekom ne
Pa jbt
Popio bi on prijavu za tako nesto
Nego zivi u ovom srbadiji pa mu se moze da sam odlucuje kome hoce i kome nece
To sto on nekoga voli ili ne, to ne treba da utice na posao, to je isto kao da mi sad neko kaze, da neko ima sve privilegije jer mu povremeno popusi… ma odvratan je
Nene gresis nema veze s ljubavlju nikakve, to je sistem koristi, cisto narcisoidno proracunavanje koristi. Kakvi crni voli ne voli :lol:

A ja licno smatram da nismo jednaki i da ne treba da budemo jednaki, i smatram da vrednog i vernog radnika treba da nagradis za razliku od diletanta. Samo sto taj sistem nagrade treba da bude cist i legalan preko povecanja legalne plate, a ne ovo aj evo ti na ruke bonus, aj evo ti slobodan dan i sl.... Ali je tako, i hbg, ili oces ili neces....

Zmaj je klošarčina.
Ne razumem ovo oko bolovanja. Kako poslodavac odlučuje o visini primanja tokom bolovanja?
Lepo, ne aktiviraju se doznake i u sistemu nisi ni bio na bolovanju
Ja sam uzela doznake od dr jer sam mislila da ce aktivirati, smatram da je fer da ih aktivira i skine, nemam nista protiv. On je samo pogledao papir i bacio, nikad nije stiglo do racunovodje.... U sistemu cela plata plus ceo deo na ruke.... Cista stvar dobre volje, i ok hvala mu. Nisam ocekivala stvarno jer znam da mi imamo dogovor da on nikad ne pravi problem za dva tri dana bolovanja, samo javis da si bolestan i ne skida nista, ali za mesec dana nisam ocekivala.... Al eto...
Nije on to uradio jer me mnogo voli, nego zna koliko se dajem i to je njegov narcisoidni momenat "zahvalnosti" nemam bolju rec za to ali ajde da nazovemo to tako.... Zna on dobro da na mene moze se osloni da cu ostati i prekovremeno kad god treba da cu kicmu da dam da se posao odradi. Ja smatram da to treba nagraditi ali na drugaciji nacin, legalan, povecanje i to znacajno plate....al to se nece desiti :lol:

Nene gresis nema veze s ljubavlju nikakve, to je sistem koristi, cisto narcisoidno proracunavanje koristi. Kakvi crni voli ne voli :lol:

A ja licno smatram da nismo jednaki i da ne treba da budemo jednaki, i smatram da vrednog i vernog radnika treba da nagradis za razliku od diletanta. Samo sto taj sistem nagrade treba da bude cist i legalan preko povecanja legalne plate, a ne ovo aj evo ti na ruke bonus, aj evo ti slobodan dan i sl.... Ali je tako, i hbg, ili oces ili neces....
Nagradio te bas, dobila si krpu u ruke i ketlu da cistis po firmi

Ja radim za ozbiljnog klijenta i debelog lovatora. Ne idem već mesec dana jer ne može da pokrije moj honorar od svojih klijenata zbog kojih me je i angažovao. A hteo bi rezultat i to u sportu. Da li se objašnjavam sa njim? Hvala bogu ne. Ja sam tresnula cifru i to je jedino što me zanima i to sam mu rekla, manje-više direktno. Pa neka mu njegov redovni trener objašnjava šta je pošlo po zlu. I to sam mu rekla.
Svi bi kvalitet, ali da ga ne plate.
Sa jedne strane ja Metlu potpuno razumem. Zmaj nije neki ali ona je našla modus operandi sa njim i to funkcioniše na obostranu korist.

Pokisoh ko mis

Sad Dexters Laboratory GIF by Cartoon Network

Muž će sa ćerkom na kajak oko ponoći u more...da gledaju meteorsku kišu , a ja ću u smeštaju da se nerviram. Kaže, poneće lampu za svaki slučaj, šta znači za svaki slučaj ?
Nije dosta što se juče ožderao sa ludim Grcima i što su pojeli tepsiju voćnih kolača sa šlagom, uz cipuro, pa im je svima bila muka danas.

Muž će sa ćerkom na kajak oko ponoći u more...da gledaju meteorsku kišu , a ja ću u smeštaju da se nerviram. Kaže, poneće lampu za svaki slučaj, šta znači za svaki slučaj ?
Nije dosta što se juče ožderao sa ludim Grcima i što su pojeli tepsiju voćnih kolača sa šlagom, uz cipuro, pa im je svima bila muka danas.
Podržavam ih, bravo!

Back