Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Digla noge iza zid i cekam da me telefon poklopi po njušci. Išla sam pred utakmicu da vadim vruće krompire iz vatre, deda od 86 godina arestirao na kolonoskopiji, reanimacija, mašina... decerebrirao.
Noge ne osećam od trčanja.

Poslednja izmena:
Moja tetka ima 84 godine i pre mesec dana je operisala čukljeve, neće žena da se pati, pa koliko god da joj je ostalo.

- - - - - - - - - -

Sad najbolje da sedi, kuka i čeka da umre. To radi žmuova baba, ništa joj veliko ne fali a samo priziva đavola da je uzme :roll:

Ja da docekam 86 god ne bih se majala po doktorima sile nema
Ne bi ni on mučenik. Sto bi se reklo multimorbozan je, svašta mu fali. Ali kada postoji krvarenje iz donje partije stomaka i u stolici mora da se vidi odakle dolazi. Kolonoskopija je za to način, nikavi UZ.
E sad da ne smaram on je imao klimave lab rezultate pustili su ga u salu jer kolono traje kratko i to je anastezija sa spontanim disanjem ali ebi ga... zastoj srčanog rada.. reanimacija.. i na mašini je sada. Znaci mašina diše za njega, nije umro ali decerebriran znaci da su mu funkcije mozga mrtve u najgrubljim crtama rečeno.
Da će da preživi hoće ali ne mnogo dana još...

- - - - - - - - - -

Allez France....
a biću u HRV kada se bude igralo finale moj muž to neće preživeti.

Poslednja izmena:
A man returned to his New Jersey home Monday night to find both his wife and her lover dead in the garage, after the pair apparently died of carbon monoxide poisoning while having sex, law enforcement sources tell NBC 4 New York.

The 39-year-old woman and her 56-year-old lover — who sources believe was her mechanic — were discovered just before 9 p.m. Monday at a house in Newark.

Sources say the wife and the mechanic were having sex in a car in the garage when they were both killed by the poison gas. The husband came home later to discover their bodies.

https://www.nbcwashington.com/news/...cialFlowTwt_DCBrand&__twitter_impression=true

Muž u fazonu

giphy.webp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back