tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576

Nemoj da si na kraj srca mina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље да више никад ни за кога не навијам.
Ja sam navijala za Hr.![]()
По тој логици никад не треба да навијамо за Србију, шта има везе ко је реално бољи кад навијаш?
Slušaju i srpske narodnjake, ako ćeš već o muzici.
Meni više nervira ta priča mi i Rusi braća, a pitanje da li znaju i da postojimo.
ja sam poreklom holandez
- - - - - - - - - -
ma zabole ih
Meni više nervira ta priča mi i Rusi braća, a pitanje da li znaju i da postojimo.
Ма, каква музика, имају Хрвати много више путера на глави.
Руси нам нису браћа, али им бар девиза није Србе на врбе.
О политици овде толико.
A mi smo bezgrešni? Takvih ima i sa jedne i sa druge strane, ali takvi me i ne interesuju niti se družim sa takvima.
Никада нисам рекла да смо безгрешни, али у Хрватску нити ће моја нога икад више крочити, нити могу да навијам за њих.
Искрено, тешко ми је и да их гледам.
Vjerovatno imaš svoje razloge.
Rođena sam u Zg koji smo napustili kad je počeo rat, ali meni je i dalje Hrvatska mnogo bliža od Rusije. Hr obala mi je i najljepša obala, odem da vidim i druge i opet mi je zaključak taj. Svi Hrvati koje ja poznajem i srećem su normalni, strina mi je Hrvatica i bolja je osoba od bilo kog drugog sa očeve strane familije, tako da ja stvarno nemam taj stav prema njima.
engleska vs hrvatska
kuj bi volela da pobedi?
@ mina68
Vjerovatno imaš svoje razloge.
Rođena sam u Zg koji smo napustili kad je počeo rat, ali meni je i dalje Hrvatska mnogo bliža od Rusije. Hr obala mi je i najljepša obala, odem da vidim i druge i opet mi je zaključak taj. Svi Hrvati koje ja poznajem i srećem su normalni, strina mi je Hrvatica i bolja je osoba od bilo kog drugog sa očeve strane familije, tako da ja stvarno nemam taj stav prema njima.
A rusi kad siluju sa bugarima onda nam lepo a
Lupetate za sve pare, vratice mi se proliv od rusa i rusofila
Tu se ne zna ko je gori, nasli ste za koga cete da navijate