Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По тој логици никад не треба да навијамо за Србију, шта има везе ко је реално бољи кад навијаш?

ja sam poreklom holandez :lol:

- - - - - - - - - -

Slušaju i srpske narodnjake, ako ćeš već o muzici.
Meni više nervira ta priča mi i Rusi braća, a pitanje da li znaju i da postojimo.

ma zabole ih

Slušaju i srpske narodnjake, ako ćeš već o muzici.
Meni više nervira ta priča mi i Rusi braća, a pitanje da li znaju i da postojimo.

Ма, каква музика, имају Хрвати много више путера на глави.

Руси нам нису браћа, али им бар девиза није Србе на врбе.

О политици овде толико.

Ма, каква музика, имају Хрвати много више путера на глави.

Руси нам нису браћа, али им бар девиза није Србе на врбе.

О политици овде толико.

A mi smo bezgrešni? Takvih ima i sa jedne i sa druge strane, ali takvi me i ne interesuju niti se družim sa takvima.

A mi smo bezgrešni? Takvih ima i sa jedne i sa druge strane, ali takvi me i ne interesuju niti se družim sa takvima.

Никада нисам рекла да смо безгрешни, али у Хрватску нити ће моја нога икад више крочити, нити могу да навијам за њих.

Искрено, тешко ми је и да их гледам.

@ mina68
Vjerovatno imaš svoje razloge.

Rođena sam u Zg koji smo napustili kad je počeo rat, ali meni je i dalje Hrvatska mnogo bliža od Rusije. Hr obala mi je i najljepša obala, odem da vidim i druge i opet mi je zaključak taj. Svi Hrvati koje ja poznajem i srećem su normalni, strina mi je Hrvatica i bolja je osoba od bilo kog drugog sa očeve strane familije, tako da ja stvarno nemam taj stav prema njima.

Pa nisu ni Hrvati bili gadljivi na silovanja pre klanja... i sa Bugarima, i sa Nemcima, i sa ostalim njihovim jaranima...

- - - - - - - - - -

Rođena sam u Zg koji smo napustili kad je počeo rat, ali meni je i dalje Hrvatska mnogo bliža od Rusije. Hr obala mi je i najljepša obala, odem da vidim i druge i opet mi je zaključak taj. Svi Hrvati koje ja poznajem i srećem su normalni, strina mi je Hrvatica i bolja je osoba od bilo kog drugog sa očeve strane familije, tako da ja stvarno nemam taj stav prema njima.

O čemu ti pričaš? Ovde je reč o grupi sportista koji uspehe proslavljaju pevajući o genocidu nad Srbima, oni bi i pobedu nad Kiribatima ili Tuvaluom slavili uz "Jasenovac i Gradiška Stara", što svedoči o poremećenosti takvih pojava...

engleska vs hrvatska

kuj bi volela da pobedi?

Па, ту бих волела да изгубе и једни и други ако је могуће.

Али не знам, пошто се ја као жена не разумем у фудбал, није нам дозвољено да причамо о томе.

- - - - - - - - - -

@ mina68

Драги су ти зато што сте побегли на време.

Ма, нема везе, нећу више о томе.

Коме су блиски, нека навија, коме нису нека не навија...

- - - - - - - - - -

A rusi kad siluju sa bugarima onda nam lepo a
Lupetate za sve pare, vratice mi se proliv od rusa i rusofila
Tu se ne zna ko je gori, nasli ste za koga cete da navijate

Е, стварно, Метло, упоређивати злочине Руса и Хрвата над Србима :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back