smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
pa vidi
ja sam danas animirala kravu kako djuska : ))))
Znaci ima nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vidi
ja sam danas animirala kravu kako djuska : ))))

Dobro,nemoj da se nerviras
Tebi je Tonči baš dobro...krave na klizaljkama...ludilo!
bolje da iskacu iz konzerve nego da zavrse kod mene u experimentuprije toga misevi kako iskacu iz konzerve
i papagaji
: )))

Ja sam imala čast sa žabama. Miševe smo samo posmatrali nismo ih mučili.bolje da iskacu iz konzerve nego da zavrse kod mene u experimentu![]()
bolje da iskacu iz konzerve nego da zavrse kod mene u experimentu![]()
i ja sam zabe posmatrala sa pristojne distance, a onda mi na prakticnom iz fiziologije zapadne ta vezba. overila sam celu dr subotica posle ispita, nikad ni pre nit posle mi nesto nije bilo tako gadno.Ja sam imala čast sa žabama. Miševe smo samo posmatrali nismo ih mučili.
znam znam, tis benigna nacistoma moji su crtani mishevi : )
tvoji su nesto drugo
))i ja sam zabe posmatrala sa pristojne distance, a onda mi na prakticnom iz fiziologije zapadne ta vezba. overila sam celu dr subotica posle ispita, nikad ni pre nit posle mi nesto nije bilo tako gadno.
- - - - - - - - - -
znam znam, tis benigna nacisto))

SuperNe bih zlostavljla sirotog misa ili zabicu sile nema
Ja srecom dalje od zlostavljanja mikrooranizama nisam isla
Bilo je prilika sa vec mrtvim ribama....
Ali krava na klizaljkamaSuper
4 komada
sve razlicite

Meni su žabe bile gore od sudske i anatomije.. msm kraće mi je trajalo čini mi se samo da smo kao pratili kontrakcije mišića kod žabe, a na druga dva predmeta nije bilo kontrakcija i reakcija samo malo neprijatnog mirisa.i ja sam zabe posmatrala sa pristojne distance, a onda mi na prakticnom iz fiziologije zapadne ta vezba. overila sam celu dr subotica posle ispita, nikad ni pre nit posle mi nesto nije bilo tako gadno.
- - - - - - - - - -
znam znam, tis benigna nacisto))
Znas da imam krava fetis
Ako budu negde javno dostupne javi da ih vidim![]()

Sigurno su bile mnogo lepe za dremanje : )