Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam imala čast sa žabama. Miševe smo samo posmatrali nismo ih mučili.
i ja sam zabe posmatrala sa pristojne distance, a onda mi na prakticnom iz fiziologije zapadne ta vezba. overila sam celu dr subotica posle ispita, nikad ni pre nit posle mi nesto nije bilo tako gadno.

- - - - - - - - - -

ma moji su crtani mishevi : )
tvoji su nesto drugo
znam znam, tis benigna nacisto :)))

i ja sam zabe posmatrala sa pristojne distance, a onda mi na prakticnom iz fiziologije zapadne ta vezba. overila sam celu dr subotica posle ispita, nikad ni pre nit posle mi nesto nije bilo tako gadno.

- - - - - - - - - -

znam znam, tis benigna nacisto :)))
Meni su žabe bile gore od sudske i anatomije.. msm kraće mi je trajalo čini mi se samo da smo kao pratili kontrakcije mišića kod žabe, a na druga dva predmeta nije bilo kontrakcija i reakcija samo malo neprijatnog mirisa.
Ne ponovilo se..

Vazi :ortakinje:

E sou, keva juce prala na ruke jedne bele osetljive lone, pa ih ispravljala rukama, pa ih stavila na susilicu tako da se isprave, da se ne zguzvaju, pa sve im je udovoljavla jelte da budu cakum pakum
Al zaboravila na jednu malu dlakavu debelu sitnicu :malav:
Mala je tako elegantno legla na njih na susilicu i odremala jednu partiju da sad ne lice vise ninasta :rotf:
Idu opet na pranje

Sigurno su bile mnogo lepe za dremanje : )

Voli dete da pegla, domacica mala :zkez:

Danas komsija tuce stene onom plastikom za obuvanje cipela
Joj ja bih najradije skocila da ga umlatim al ne smem cutim pravim se fina, necu da se svadjam nisakim od komsija jer pustam malu da svrlja hidnikom i oni to znaju svi je gotive....da ne napravim belaj me zamrzi neki pacenik se sveti na njoj posle...da ne ubijem nekoga....
Elem ja na finjaka kao jao nemoj greota bla bla...on naravno tera svoje kako je nerazumno bla bla...reko znam tinejdzeri su najtezi za savladavanje, smirice se posle, probaj promenom tonaliteta, ja tako sa svim zivuljkama, naucis ih na ostar strog glas kad nesto ne sme, ne na batine....bla bla...ne on tera svoje da je probao da ne vredi
Sta da kazes budali, sinak neces postici tom plastikom, autoritet se ne stvara tako....stav kojim isijavas je kljucan u momentu grdnje....sve to moze bez batina, samo treba jaca volja i mnogo vise strpljenja, lakse je tuci
Odustala sam od te teme ....cao cao kako si je dovoljno....jjebes budale
Ocuvala sam tolke zivotinje digla ruku nisam, on ne moze sa jednim stenetom da nadje strpljenje....degen
Da smem prebila bih ja njega da mu.objasnim kako to izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back