Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је једном коса била зелена - канирану косу сам хтела да повратим у плаво. Последица - шишање на кеца.

Meni je zadnji put kosa bila belo-žuto-zeleno-narandžasta, uopšte nisam skontala da je farba sadržala blanš, pošto pametna nisam prpčitala uputstvo i videla da je prah u bočici, već sam samo krknula hidrogen i farbu unutra, znači majko moja užasa kad sam skontala!
Brzo sam je ispirala i pravila preliv od neke farbe koju sam imala kući u tom momentu ali sam mesec dana morala nositi žuti užas na glavi, boje onog odvratnog crvenog zlata :sad2:
Imam grozno jak crveni pigment, i sad kad sam se ofarbala 11.1 farbom i dalje malo probija ali je daleko blaže i prirodnije nego ono.
Ali lepo mi stoji plava i mislim da se neću u skorije vreme vraćati u tamnu.

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da idemo u šetnju ali je ovaj dan jednostavno odvratno neinspirativan, uopšte ne mogu da se poteram.
Plus sva garderoba plus kolica plus smeće, dosta mi je tegljenja, jedva čekam da prohoda.

Ovako se necemo razgovarati, Alisa.
Što? Zato što si moderator, a ni ne poznaješ način pisanja korisnika na ovom PDF-u?
Čičak je dala sebi to ime zato što se zakači i ne pušta. Potpuno nasumično mlati po ljudima, nikoga ne štedi. Bar joj se ne može zameriti da pravi selekciju. Svi su joj jednaki, nikoga nije preskočila.
I vrapci znaju da mlati praznu slamu.

Što? Zato što si moderator, a ni ne poznaješ način pisanja korisnika na ovom PDF-u?
Čičak je dala sebi to ime zato što se zakači i ne pušta. Potpuno nasumično mlati po ljudima, nikoga ne štedi. Bar joj se ne može zameriti da pravi selekciju. Svi su joj jednaki, nikoga nije preskočila.
I vrapci znaju da mlati praznu slamu.

Poznajem. Pitanje je bilo sasvim regularno. I bilo je postavljeno Cicku, a ne tebi.

Sad sam pricala sa gazdom, jako se izvinjavao i odmah ce da zove menadzerku tog salona da je pita gde je bila juce i sta se desilo. Idem posle posla kod njega da vidi.
A inace je moj direktor popizdeo sto su mi ponudili drugo radno mesto. I sad nece da ja idem dok ne nadju nekog ko je kao ja isti
Direktorka HR je najebala u petak

- - - - - - - - - -

troja je moja drugarica i danas je dan da je.bemo njene frizere :lol: , solidarisemo se i pokusamo da joj ulepsamo dan :D

- - - - - - - - - -

O hvala lepo:heart:

- - - - - - - - - -

Juce je trebalo da se pakujem umesto da dzedzim gladna i zedna 10 sati kod frizera dokk mi spaljuju kosu

Sad sam pricala sa gazdom, jako se izvinjavao i odmah ce da zove menadzerku tog salona da je pita gde je bila juce i sta se desilo. Idem posle posla kod njega da vidi.
A inace je moj direktor popizdeo sto su mi ponudili drugo radno mesto. I sad nece da ja idem dok ne nadju nekog ko je kao ja isti

Mozda je sada pravo vreme da zatrazis vecu povisicu i ostanes na starom radnom mestu. Jesi li razmisljala o tome? :)

- - - - - - - - - -

O hvala lepo:heart:

- - - - - - - - - -

Juce je trebalo da se pakujem umesto da dzedzim gladna i zedna 10 sati kod frizera dokk mi spaljuju kosu

deset sati :eek:
au jeote

Oni se uvek hvataju za glavu kada im ključni ljudi odu. Umesto da se obezbede na vreme.

Nisam ja nikakv kljicni lik, samo igrom slucaja sam na dohvat ruke managing directoru koji voli kako radim i svakome u firmi dam paznju,ljubazna sam i prihvatam svaki posao koji mi daju, niko ne mora da me nadgleda i imam iskustvo menadzer,sa ljudima izvan i zaposlenima.
Ustvari jako prosto ako si vredan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back