Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas si drug :zag:
Kad mi dodje vec tako malo da skocim kroz zatvoren prozor ili da odem po cigare :mrgreen:, samo se setim tebe i mantram proci ce, proci ce.
Al juce sam teglu s kafom stavila u frizider, mleko na pult a krpu na ukljucenu ringlu i sad bih samo malo da odmorim ako moze pa ona mogu novih sest meseci :)))))

pa sad...proci ce...diskutabilno...ako pravite drugo i trece nece proci jos duuuugo :malav:

pig_eating_corn.jpg

sad si ko jaranka kosor : )

ja pijem kavu i duvanim
umjesto da crtam koncept za drugu slikovicu i pakiram stvari za put sutra
njah
Pa da, taman generacija sa njom.
Hebi ga, ako se ofarbam u normalnu svetlu boju, mene nervira ona žuta kukuruz boja koju dobijem posle 2-3 pranja kose, tj.posle nedelju dana jer perem kosu često.
Jedino ako opalim tu sedu, onda ne postane žuta ni posle mesec dana.

- - - - - - - - - -

Vraćaš se u beton? :(

Pa da, taman generacija sa njom.
Hebi ga, ako se ofarbam u normalnu svetlu boju, mene nervira ona žuta kukuruz boja koju dobijem posle 2-3 pranja kose, tj.posle nedelju dana jer perem kosu često.
Jedino ako opalim tu sedu, onda ne postane žuta ni posle mesec dana.

- - - - - - - - - -

Vraćaš se u beton? :(

nemam pojma kako ti je
ja sam danas dok sam probala haljinu ( i nisam nisya kupila u cijelom city necemu...koza izbirljiva) skontala da mi je kosa skoro do dupeta, da je posvijetlila jedno tri nijanse i ofucali se krajevi, da sam pocrnila po vertikali ( podigla standard tzv vozacke majice na skroz novi nivo)...sve u svemu izgledam ko da sam bila par mjeseci na nekom prezivljavanju u dzungli...i onda probam haljinu na tufne...i tako...vrlo cudna jedna scena
a u pon moram u civilizaciju, medj ljude...sutra cu ponuditi frizerki bajaderu od 400 grama : (

Ja sam samo 10 dana bila na moru pa mi je trebalo 2 nedelje da se opasuljim. Bila sam tako normalna, opuštena, nasmejana, ali je odmah krenula ludnica na poslu, tempo 100 na sat i na poslu i posle posla, bilo mi je teško da se ukalupim odjednom.
Sada sam opet nadrndana, namrgođena, uštogljena tetka koja sve redom postrojava i pravi reda. Mrzim sebe kad sam takva. Taj grč koji me drži me prosto davi. Dođe mi da lupam glavom o zid dok se ne pretvori u kašu. Ovo uopšte nije za ljude. :(

Ja raspakujem, cistim, slazem, premestam.
Muka me uhvatila, ne mogu da radim do ceo dan.
Do 2 sta uradim to je to, posle idem u teretanu i kod manikira.

- - - - - - - - - -

Probudili su me u 8 dusmani

- - - - - - - - - -

Ajde sada ostavljam telefon i turbo radna akcija.
Plus imam ludo kuce kohe rovari i jede ofingere.
A gospodin igra kriket u gostima nisam mogla da mu uvalim kera

- - - - - - - - - -

Cao:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back