Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10h puta, posto je neki teretnjak iskocio i ostetio prugu, pa se deo puta prelazi busom
I to je ok, bus je odmah obezbedjen sve super
Problem je sto kad su nas dovezli do subotice voz smo cekali od pola 2 do 4

Ni minut spavala nisam, tek kad sam stigla sam odspavala mozda jedno 4-5h
Znaci umirem :pljus:

Ja nemam neko lepo misljenje o Madjarima, svi koje sam upoznala su arogantni i puni sebe, bez ikakvih manira.

Zavisi, ima ih kulturnih i pristojnih. Prosek je prosek, kao i svuda. Ovde je omladina koja dolazi iz UK grozna, napiju se, prave cirkus od sebe, pitam se gde je to odraslo, u kakvim uslovima. Ali sigurno nisu svi takvi,nego se ovi pre primete od onih normalnih.

Zavisi, ima ih kulturnih i pristojnih. Prosek je prosek, kao i svuda. Ovde je omladina koja dolazi iz UK grozna, napiju se, prave cirkus od sebe, pitam se gde je to odraslo, u kakvim uslovima. Ali sigurno nisu svi takvi,nego se ovi pre primete od onih normalnih.

Mogu da zamilslim sta si ti tu sve videla, Ebglezi idu u Budimpestu da se napijaju za male pare. Narocito popularno za momacke veceri, koliko sam primetila.
Za Madjare tskav utisak imam, uglavom sam ih upoznavala na poslu. Znaci imala sam vremena da ih upoznam i samo jednu devojku koja je ok znam. Verujem da ih ima pristojnih i kulturnih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back