Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja dok sam htela bila sam srednja skola mama mi nije dala, moglo je gde oces da idem al na to "narkomansko okupljanje" ne moze
E kad sam zavrsila srednju i vise se tu ona nije pitala gde cu, meni prestalo da se ide, postalo i meni "narkomansko okupljanje"
:lol:

Sad ne bih isla dzaba da mi das
Idem u diskoteke, zurke... sve to....al na takve tefestivale ne bih, previse mi to

Ja sam i dalje umorna kao pas. Ovaj odmor je u zadnji cas dosao, od marta nisam nigde bila.
A tetka zapela da uzmem autobus sa aerodroma i da nas me ceka na stanici u 2 ujutru. :lol: rekla sam joj ok u pravu si sto da trosim pare na taksi

- - - - - - - - - -

Ja dok sam htela bila sam srednja skola mama mi nije dala, moglo je gde oces da idem al na to "narkomansko okupljanje" ne moze
E kad sam zavrsila srednju i vise se tu ona nije pitala gde cu, meni prestalo da se ide, postalo i meni "narkomansko okupljanje"
:lol:

Sad ne bih isla dzaba da mi das
Idem u diskoteke, zurke... sve to....al na takve tefestivale ne bih, previse mi to

Ja sam bila na prvom ili drugom exitu, davno je to bilo:mrgreen: imam tetku u n sadu pa sam spavala kod nje
I ta tetka mi bas nedostaje, nisam je videla 10 godina. Nije rodjena, sestra od tetke moje mame, nema svoje dece i mladja he 15 godina pa nas je sve cuvsla kao male

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back