Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad gledam, pa da oglas star, ja nisam obratila paznju na datum, istice za neki dan
a pominjala radnike na probnom...
ovo je garant za rezervu zvala
jos mi salju mejl hvala sto ste bili, ubacini ste u nasu bazu, ako vas ne pozovemo u skorij vrememe bicete u nasoj bazi za kasnije ako zatreba
ako do sutra ne pozove jjebite se, ne visim ja o plafon vas da cekam
kako me to nervira kad mi neko kaze javice se....pa jjebem mu mater jel problem kad vec saljes glupavi mejl da posaljes i ako neces, napisi necu te aj cao, ili ocu aj dodji, da znam, pa imam ja druge obaveze koje ne mogu da odlozim da bih vas cekala, pa ako me ispalite onda ja dupli gubitak imam

ma bacila bih, al mi psihicki lakse da me grizu sa ukljucenom tabletom

- - - - - - - - - -

nadam s eda je to samo dleic ugriza koji bi bili da nema tablete

- - - - - - - - - -

ja morma one kineske da nabavim...pohvaljane su ko najgori otrov

sad gledam, pa da oglas star, ja nisam obratila paznju na datum, istice za neki dan
a pominjala radnike na probnom...
ovo je garant za rezervu zvala
jos mi salju mejl hvala sto ste bili, ubacini ste u nasu bazu, ako vas ne pozovemo u skorij vrememe bicete u nasoj bazi za kasnije ako zatreba
ako do sutra ne pozove jjebite se, ne visim ja o plafon vas da cekam
kako me to nervira kad mi neko kaze javice se....pa jjebem mu mater jel problem kad vec saljes glupavi mejl da posaljes i ako neces, napisi necu te aj cao, ili ocu aj dodji, da znam, pa imam ja druge obaveze koje ne mogu da odlozim da bih vas cekala, pa ako me ispalite onda ja dupli gubitak imam

to mi je bilo najgore, kad ne jave, a ja dve nedelje idem i u wc sa telefonom :roll:
pa je.bote, jel tesko poslati neki genericki mejl ili okrenuti broj? pa nije nas bilo sto na razgovoru, u taj poslednji krug ne udje nikad vise od 5

Poslednja izmena:
Ja obozavam pilecu dzigericu. Moj decko nikad nije video pilecu dizigericu, zgadnjeno je rekao ne hvala

Не говори му шта спремаш, реци му тек кад поједе.

Мада, стварно има људи који не воле, да ли су предрасуде или не воле укус, немам појма.

Ми обожавамо, а и дете смо научили, направим гулаш од срца и џига, мало пире кромпира уз то, најдражи ручак.

Не говори му шта спремаш, реци му тек кад поједе.

Мада, стварно има људи који не воле, да ли су предрасуде или не воле укус, немам појма.

Ми обожавамо, а и дете смо научили, направим гулаш од срца и џига, мало пире кромпира уз то, најдражи ручак.

Da, sa pire krompirom. Tako sam i napravila, bas za svoj gust jer mi se jelo da mrem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back