- Poruka
- 121.843
banana breskva jogurt, vrrrrrm, sidu leci kolko je dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..znaci sad ce mi rodjendanPreko nedelje suncano i oko 25 stepeni, milina, ali kako dodje vikend kao prekidac da si okrenuo. Ovde je trenutno novembar![]()

Bice mi super jos deset dana, a onda cu i ja da se przim![]()

..vec ces ti iscackati nesto negde da se ne przis....
..e sve hocu da te pitam jel ona rodjaka zadovoljna poslom tamo u CG?

Ma kaze da je gazda totalni ludak, ali ambijent joj je generalno ok pa moze da ga prezivi
Lik nije hotelijer po struci i samo izmislja neke gluposti koje veze s vezom nemaju. Naravno hotel zvrji prazan.

Upm
...koliko ja znam glavni menadzer je zavrsio hotelijrstvo u Svajcarskoj....a za gazdu ne znam...
..znam da imaju najbolje americke palacinke na svetu....a i na lepom su mestu...bukvalno ih setaliste deli od plaze...ti hoteli nikad nisu prazni, bas me cudi...
..da imaju klaviru u holu moja Cupavica cesto tu "svira"![]()
I tog menadzera je** u zdrav mozak,ne pusta ljude da rade svoj posao nego u sve mora da se mesa.Ona ce se vratiti krajem jula,ne idplati joj se. Ja za tri nedelje na Kopu zaradicu vise nego ona za ceo mesec.

je.balo vas vreme
ko o cemu, vi o vremenu- ne valja kad je vruce, ne valja kad je zahladnelo.
jedino zlozi ne gubi vreme na forumu, ona se uvek sa nekim pici![]()

A koliko kosta trpljenje necijeg izdrndavanja i kljucanja u zdrav mozak?Bar da je neka plata pa da se strpi za toliko.