Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
banana breskva jogurt, vrrrrrm, sidu leci kolko je dobro
mljac stomak.gif

Ma kaze da je gazda totalni ludak, ali ambijent joj je generalno ok pa moze da ga prezivi :rotf:

Lik nije hotelijer po struci i samo izmislja neke gluposti koje veze s vezom nemaju. Naravno hotel zvrji prazan.

...koliko ja znam glavni menadzer je zavrsio hotelijrstvo u Svajcarskoj....a za gazdu ne znam...
..znam da imaju najbolje americke palacinke na svetu....a i na lepom su mestu...bukvalno ih setaliste deli od plaze...ti hoteli nikad nisu prazni, bas me cudi...

..da imaju klaviru u holu moja Cupavica cesto tu "svira" :lol:

...koliko ja znam glavni menadzer je zavrsio hotelijrstvo u Svajcarskoj....a za gazdu ne znam...
..znam da imaju najbolje americke palacinke na svetu....a i na lepom su mestu...bukvalno ih setaliste deli od plaze...ti hoteli nikad nisu prazni, bas me cudi...

..da imaju klaviru u holu moja Cupavica cesto tu "svira" :lol:

I tog menadzera je** u zdrav mozak,ne pusta ljude da rade svoj posao nego u sve mora da se mesa.Ona ce se vratiti krajem jula,ne idplati joj se. Ja za tri nedelje na Kopu zaradicu vise nego ona za ceo mesec.

I tog menadzera je** u zdrav mozak,ne pusta ljude da rade svoj posao nego u sve mora da se mesa.Ona ce se vratiti krajem jula,ne idplati joj se. Ja za tri nedelje na Kopu zaradicu vise nego ona za ceo mesec.

...moguce, nisam tu u toku....pa sto joj se ne isplati ako ima smestaj i hranu? ne moze to da se poredi tvoj posao je specifican...kad bi tako poredili vecina ne bi ni radila jer onaj
ima vise...

..sta znam kao mlada sam koristila te opcije idem radim i letujem par meseci, jos mi ostane nesto para kad krenem kuci...3u1 :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back