Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se radna nedelja zavrsila juce ali sam ostala na poslu do posle osam , kuci stigla tek oko pola deset zbog glupe guzve u saobracaju, onda me probudila velika deca pred ponoc kad su im je doslo drustvo da izadju, pa posle bulji u sat i tekstuj im kad ce da dodju
:zeek:

Ja mislila da si ti klinka

- - - - - - - - - -

nemam ni ja, trazim kupace po netu i sitno brojim do kraja radne nedelje :vatromet:

Ja ne mogu vide mi ekran kad prolaze

..sad dosla od lekara i iz grada....skuvana totalno....jos je sreca sto moj bus ima civilizovanu klimu pa sam jos i nekako izdrzala sve ove muke danasnje...

..kupila bebi i maloj devojcici po haljinicu,, jednoj bodice, drugoj maicu....Cupavici japanke frozen i majicu sa nekim zivuljkama...i sto se mene tice dosta je...i onako
ce da obuku maximalno po 2x i cao, zdravo...

..sad dosla od lekara i iz grada....skuvana totalno....jos je sreca sto moj bus ima civilizovanu klimu pa sam jos i nekako izdrzala sve ove muke danasnje...

..kupila bebi i maloj devojcici po haljinicu,, jednoj bodice, drugoj maicu....Cupavici japanke frozen i majicu sa nekim zivuljkama...i sto se mene tice dosta je...i onako
ce da obuku maximalno po 2x i cao, zdravo...

ok, ja mooooram da vidim bebinu haljinicu :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back