Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: budala bre
a kad pustis tus bezi ko djavo od krsta, ne voli kad je kupam tusem, al kad pustis cesmu onda uziva, i kad je kupam na cesmu ne buni se
ne znam sto tako....mozda ima traumu, kad sam je dovela sa ulice prvi dan pravo u kadu pod tus je zavrsila, jer je bila vreca buva :lol:

ej ne znam da imas kornjacu, daj neku sliku :D

- - - - - - - - - -

odlazim
trci put.gif

uz muziku ofkors

Kiša je izgleda svuda padala, sem kod mene. :( A zemlja žedna, trebalo bi je kao hleba.

Dušan i metla javljaju iz Beograda da je padala, Afro iz Mačve, u Vrdniku pljuštala, u Inđiji mi prijateljici poplavila radnju...A kod mene, ni prašinu nije pokupila.

Kiša je izgleda svuda padala, sem kod mene. :( A zemlja žedna, trebalo bi je kao hleba.

Dušan i metla javljaju iz Beograda da je padala, Afro iz Mačve, u Vrdniku pljuštala, u Inđiji mi prijateljici poplavila radnju...A kod mene, ni prašinu nije pokupila.
...ja dosla kuci veceras, ali mama kaze sastavilo nebo i zemlju kako pada....onda valjda i kod tebe dodje, bar mislim...nece valjda samo vas zaobici...

..kod mene ne smrdi i lepo je hladovina sada...

...istusirala se i rasirila ves....

...nego izujedale me neke bube, komarci ili ko zna sta, pojma nemam, nisam ni videla dok nisam kuci dosla, i sad sam sve na neke
crvene tacke po jagodicama i skroz po celu uz samu ivicu uz kosu....namazala nevenovo ulje pa cu videti sta ce biti do sutra, kako to
nisam videla ranije pojma nemam, bas sam siznula...strasno na sta licim...

Danas cu da izmenjam sva prevozna sredstva bus, auto, voz :lol: E jedino avion mi fali

Nego umro djosa :sad2: Ima samo 49god... Greota bio je kul lik i dobar glumac....
A kako i nece kad je debeo ko svinja, gle cuda srcani udar, bas sam ga skoro gledala na tv i pitala se boze kako se ne srusi od debljine
Dal su ljudi normalni sta rade sebi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back