DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
tako jedan moj kolega kaže iam tolku glavu da meni šišanje naplaćuju od kvadratnog metra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??? ne kapiram komentar
- - - - - - - - - -
seti me kad se vidimo da te bacim s mosta
ako napravim neko sranje onamo tebe cu da smatram odgovornom![]()
??? ne kapiram komentar
- - - - - - - - - -
seti me kad se vidimo da te bacim s mosta
ako napravim neko sranje onamo tebe cu da smatram odgovornom![]()

Sta ima da te ubija? Daj coveku sta hoce i kraj price.

Srusice ga dotle![]()

a zato sam stipsa
idi bre nisam te skapirala u momentu
ma ko zna sta oce, nije mi definisano tu nista....drugari smo i to je ok...nego imam neke situacije koje nisam navikla da dozivljavam od drugova, vise su mi rezervisane za partnerski odnos...pa me sad zbunjuje sve to...
- - - - - - - - - -
ima ih vala 6, neki ce da ostane citav
jel bese 6 ?
Pitanje oko godina je bilo retoricko, ali sad i da obrnem situaciju.
Ako on ne zna sta hoce, a ti budi dobra dusa pa mu ponudi to sto on ne zna. Vidis da je omladinac malo zbunjen.
problem je sto smo oboje u takvim zivotnim fazama
jako se lepo kapiramo i delimo neke iste muke i probleme i razmisljanja i karakter i sve to...
ali kad bi od prijateljstva krenuli u vezu ja mislim da bi oboje na kraju zavrsili u lazi
jer kad se dvoje sa problemom spoje dobijes onda jedan mega problem
ko kad spojis dva tornada
ne valja to sinak nikako.... bezbednije je prijateljstvo
kapiram ja pitanje, otuda i deciji smajli...posto ovo kad ovako napisem zvuci idiotski, kao sta tu ima da se ne zna i ne kapira
no ne znas sustinu price pa ne vredi da raspravljamo na tu temu
Sve sam razumeo. Nego, je l ovde bese na Krsti neka tema sa nazivom Prijateljstvo sa beneficijama?

imam muske prijatelje koji su samo prijatelji nikad nista nije bilo, niti je bilo indicija, niti ce...sjajni prijatelji
to izmedju nisam imala jer kod mene ne uspeva
ne mogu ja to, ja nisam taj tip...zaljubim se onda
ja sam sam strasan emotivac, jedna obicna pickica od vestice, samo nemoj nikome da kazes![]()

imam muske prijatelje koji su samo prijatelji nikad nista nije bilo, niti je bilo indicija, niti ce...sjajni prijatelji
ja sam sam strasan emotivac, jedna obicna pickica od vestice, samo nemoj nikome da kazes![]()
))))

u tebe sam zaljubljena i bez kresanja
![]()