Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
............
savjet treba da joj daju zene koje su uspjele da odrze bracnu zajednicu... fora je kako ODRZATI nesto funkcionalnim a ne razvaliti sve
Evo ja sam baš o tome mislila ovih dana... Bez zezanja..
Ali kad znaš da si uspeo? Kad jedno od vas umre? Kad prođe 10, 20 godina? ( Ne mislim na tebe, nego uopšte...) Jer ljudi se nekad razvedu i posle 30 godina braka, nije nemoguće....

~~~~~~~~~~
Pa vidis da nisam... nisam uzeo nikada ni dinar... al me malo plasi to sto maltene svaka padne u taj neki trans da meni ne sme nista da fali I slicno O.o meni odma u glavi kako da uvatim dzadu
Nemoguće, pa svakom nešto fali... A zezam se ja...

pa za tvoj brak ne znam,al za svoj znam,zato sam te lepo zamolila da ne čačkaš tamo gde ne trebaš,jer ni ja ne zabadam nos u tvoj život...
neka ti je srećan i dugovečan...od srca ti želim zaista

okej to sve, hvala na dobrim zeljama, al savjetovati djevojku da ignorise partnera i ne ucini nesto lijepo za njega je odvratno. kokosinjac fore. lijepo se lijepim vraca.
a onaj ko vjeruje u ljubav ne bi tako govorio ni nakon neuspjeha, jer svi smo ih imali.

okej to sve, hvala na dobrim zeljama, al savjetovati djevojku da ignorise partnera i ne ucini nesto lijepo za njega je odvratno. kokosinjac fore. lijepo se lijepim vraca.
a onaj ko vjeruje u ljubav ne bi tako govorio ni nakon neuspjeha, jer svi smo ih imali.

Ne, vi ste mi dali savet da mu poturim nesto sto ne voli, al spremljeno tako da ne zna da to ne voli jer cu tako da iskazem svoju ljuvbav
Ko da je dete da mu turam hranu zbog krvne slike

jbte,pa jel se ne smem ovde ni našaliti...:dash:
ja joj napisah na konto što je spremila sebi da bi sebi ugodila jer ONA to voli da jede...
što mora sve da bude podređeno NJEGOVIM željama ...

prvo i osnovno je da čovek mora sebe da voli da bi voleo druge...

i na konto tvoje opaske o mom propalom braku, koji sigurno nije propao zbog toga što mu ja nisam spremala njegova omiljena jela i kolače,i što mu nisam peglala da bi bio pristojan kao uvaženi rukovodilac jedne institucije...sad baš mislim da sam mu i previše ugađala i titrala...al neka,niko ovde ne može da kaže da je bio gladan i ofucan...
zato sam ti rekla da ne čačkaš,jer ne znaš...
samo toliko...
ja jedina znam kako je meni i mojoj deci od kad se on pokupio i otišao...i ostavio kuću pod kreditom koji ja plaćam,jer njega ne interesuje kuća koja treba da ostane njegovoj deci...samo toliko...
i nemoj me molim te,više čačkati na tu temu...

jbga,ptiber,ja postadoh žešći feminista...rvaćemo se ti i ja kanda još dugo ovde...:hahaha:

nebitno,ljudi se nekada ne razumeju...ali život ide dalje...a život je suviše lep da bi bili ljuti,ogorčeni i džangrizavi...zato eo ti jedan :cmok2: i das smiriš malko...:hahaha:

Ne, vi ste mi dali savet da mu poturim nesto sto ne voli, al spremljeno tako da ne zna da to ne voli jer cu tako da iskazem svoju ljuvbav

Јууу, пронађох се :rumenko:

Само сам рекла да треба да проба, можда ће му се допасти, не знам како сам схваћена.

Ja sinoc prskala neki fejk ten, bela sam ko smrt i sad sam videla da mi pola ruke braon pola belo:sad2:

- - - - - - - - - -

Јууу, пронађох се :rumenko:

Само сам рекла да треба да проба, можда ће му се допасти, не знам како сам схваћена.

Ma nisi ti pogresno shvacena :)
Chiken liver zvuci gadno i nije bas lepo na oko

Ako na mene misliš, predložila sam samo, ne pada mi na pamet da nekom pričam šta da radi i kako. Niti sam mislila da mu poturaš hranu, to je već između tebe i njega šta ćete i kako jesti, raditi.... E sad, ako si pogrešno shvatila, šta ja tu mogu....

Ti da tuzis muza za pola kredita

:hahaha: on se jadan prenerazio kad je shvatio da će po sili zakona morati i alimentaciju da plaća jer ne može ko njegov kum da sakrije visinu primanja...:hahaha:

bolje da ne znaš šta je izjavio kad ga je advokatica pitala da plaća polovinu ili deo kredita...:rotf:

- - - - - - - - - -

Ja sinoc prskala neki fejk ten, bela sam ko smrt i sad sam videla da mi pola ruke braon pola belo:sad2:

- - - - - - - - - -

Ma nisi ti pogresno shvacena :)
Chiken liver zvuci gadno i nije bas lepo na oko

pa njemu nije,ne mora da jede,ali ti ako voliš spremiš sebi i ćao zdravo...
ono što rekoh i gore,prvo sebi ugađaj,pa onda njemu...

odoh sad da prelijem pire mojim izdinstanim džiga migamaa....:zurka:

vidim, lepo kaze pti kvaris nam dete, kakvi su to saveti da se sprema dziga :sad2:
nije ni cudo sto si se razvela kad spremas dzigericu, mozda je dziga od ex muza :rotf:

jel ima neko da je skuvo nesto normalno da navratim :aha:

Можеш поподне код мене, ја ћу за промену спремати гулаш од џигерица и пире :zcepanje:

taman posla, pa onda bi imo prava na pola kuce
njen kredit njena kuca ;)

nego sta se dzapate bre, bolje bi vam bilo da je neka od vas skuvala neki rucak i pozvala me, a ne da se ja zlopatim sad u vreloj kujni :rtfm:

trojo srce ti si izostavljana iz ove grdnje, ne bih dzigu da dobijem :zkez:

Kuca ostaje deci a deca su i njegova

- - - - - - - - - -

Ja sam naspram Engleskinja glavna premija:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back