smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Skupila sam se ko cvarak na stolicici,skinula se u kupaci,namazala se,nasla cosak da me ne gledaju ledinacki djilkosi i sad zaslo sunce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e, da vidis scene danas
pravila baba bureke za rucak
sjedi ovo moje dijete; jede burek i gleda na tabletu snezanu i sedam patuljaka na arapskom
![]()

gledam i ne kontam
kako je ova cena moguca
22e po osobi plus 4000 din, za 4 osobe u septembru, to mu dodje oko 54e po osobi
pa to je dzaba
jel ja lose kapiram il sta
http://www.travelland.rs/sr/item/lazaros-apartmani-leptokarija-leto-2017/1652#.WT1mtWiGPIW
- - - - - - - - - -
i od kad se rade ove fore cena u evrima plus dinarski deo, kad je uvek bilo komplet cena u evrima a placas u dinarima...
ne kapiras lose, al je ladno tamo u to vreme...cene su u skladu sa vremenom.
- - - - - - - - - -
oni prodaju te prve i poslednej aranzmane da nadoknade prevoz, a ono izmedju im stvara profit.

da znam da jevreme bljak, al brate avgust je skup, a i vrelo je u avgustu, to onda moras 12-5 bezati u kucu, pa jjebem ti takav odmor ako ne mogu da se svrljam okolo....
zato gledam septembar
nego nema sanse da skupimo 4 ljudi jer svako od prijatelja vec ima neke planove, tako da ipak nas dvoje, sto dodatno dize cene, pa avgust za dvoje ima ludacke cene 200e po osobi, pali bre za grcku da placamo 400e, mrs...
do 100 po osobi ce da dobiju
sta mislis zasto ja stalno odustajem od mora...kad preracunam pa za te pare mogu na lepse mesto da odem, a tamo su i onako sela u kojima retko sta zanimljivo ima.
- - - - - - - - - -
a ja da kuvam da bih prosla jeftino nemam nameru.
idi u predsezoni
tad je ionako najbolje za kupanje
bar kod nas
more toplo, al nije pretoplo
plaze ciste i prazne
sta mislis zasto ja stalno odustajem od mora...kad preracunam pa za te pare mogu na lepse mesto da odem, a tamo su i onako sela u kojima retko sta zanimljivo ima.
bila sam na tasosu tako i smrzla se...more ledeno. mozda nije bio dobar izbor, al se vise ne bih igrala sa slatkim paricama.

isto bre sve, vec smo pisali po temama o tome, uvek sam pre za te pare dati na neki grad pa kulturno istorski obilasci
em ne mogu 10 dana u istom selu da budem, em kosta ko da odes u eu grad
medjutim ajde reko da vidimo i to cudo, jer mi se ide na kupanjac negde, bas bi mi prijalo da se iskupam u moru par dana
zato gledam leptokariju jer ima vozova odatle za solun atinu i sl, pa mozes otici tuda svuda da malo svrljas, nema sanse 10 dana da se smaram u istom mestu
drugo ima lidl sto jako znaci, a ne da me dere neki lokalni market
ja mrzim pretoplo more
sto se mene tice mozemo i na islandu ljetovat![]()

ide se i meni na more da se iskupam u moru (koliko smem da udjem zbog sopstvenih strahova od ajkula) i imam s kim, ali kada pomislim da ce se to pretvoriti u biranje kafica u kome da pijemo kafu 2 sata.....plus finansije, meni se odmah ne ide.
- - - - - - - - - -
da imam pare za island, tamo bih vec bila...ali bez kupanja.
volim toplo more...ono je na tasosu bio led ledeni.![]()
ide se i meni na more da se iskupam u moru (koliko smem da udjem zbog sopstvenih strahova od ajkula) i imam s kim, ali kada pomislim da ce se to pretvoriti u biranje kafica u kome da pijemo kafu 2 sata.....plus finansije, meni se odmah ne ide.
meni super kad je ladno
spustim se na dno i kad izronim vise mi nije ladno
zapravo, nista ne moze zamijeniti taj osjecaj

a ne taman posla, ja znam s kim idem po tom pitanju, oboje smo avanturisti, lunjanje po okolini, kakvi kafici ne volimo to...
to kad ides sa kokoskama drugaricama pa onda najebes sa kaficima, zato ja godinama samo sa partnerom idem na ta putovanja, od putovanja sa drugaricama mi se dize kosa na glavi jer bas kako kazes kafici i blejanje![]()
i onda bi se ljutile na mene kada bih odsetala negde, ako ne bih htela da lezim na suncu, idem u kafice i birma ih 2 sata.....ja sam prosta zena kad se umorim sednem da popijem kafu.trazi da ti vrate stari nik.
- - - - - - - - - -
pa ja bih i isla sa drugaricama.i onda bi se ljutile na mene kada bih odsetala negde, ako ne bih htela da lezim na suncu, idem u kafice i birma ih 2 sata.....ja sam prosta zena kad se umorim sednem da popijem kafu.