Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dal da se smejem ili sta da radim...proziva me bula za transilvaniju, ne kapira da me ne vredja to sto me povezuje sa drakulom...ybt, ja bih volela da sam potomak drakule. :lol:

- - - - - - - - - -

moracu sutra da gleam onaj film dracula untold opet...to mi je jedan od omiljenih i najbolji film o drakuli:zaljubljena:

dal da se smejem ili sta da radim...proziva me bula za transilvaniju, ne kapira da me ne vredja to sto me povezuje sa drakulom...ybt, ja bih volela da sam potomak drakule. :lol:

sta je sa geografijom? kakve veze ti iz srb imas sa transilvanijom

ej citam po drugi put "vlad" k k hamfriz
si citala?

- - - - - - - - - -

ja volim taj film zbog glumca, ala bih ga posedovala, a i simpa je filmic
al on je pederr :rida:

sta je sa geografijom? kakve veze ti iz srb imas sa transilvanijom

ej citam po drugi put "vlad" k k hamfriz
si citala?

- - - - - - - - - -

ja volim taj film zbog glumca, ala bih ga posedovala, a i simpa je filmic
al on je pederr :rida:

nemam pojma...tripuje da sam paranormalna, uvatila se za avatar i pokusava da me uvredi time sto mi kaze da sam iz transilvanije, a ja bih bas volela da sam u rodu sa drakulom. :lol:

dobar je i glumac..dalje metlu od njega. :mrgreen: al nisam znala da je derpe. :eek:

nemam pojma...tripuje da sam paranormalna, uvatila se za avatar i pokusava da me uvredi time sto mi kaze da sam iz transilvanije, a ja bih bas volela da sam u rodu sa drakulom. :lol:

dobar je i glumac..dalje metlu od njega. :mrgreen: al nisam znala da je derpe. :eek:

dada imas i na wiki pise da jeste, javno se deklariso :rida:
jeste dobar je glumac i plus bih ga smazala :zper:
gledala sam taj film dva tri puta

e probaj knjigu mozda ti se svidi, evo ti link http://www.laguna.rs/n1582_knjiga_vlad_-_poslednja_ispovest_laguna.html

kazi debilu da nauci geografiju

dada imas i na wiki pise da jeste, javno se deklariso :rida:
jeste dobar je glumac i plus bih ga smazala :zper:
gledala sam taj film dva tri puta

e probaj knjigu mozda ti se svidi, evo ti link http://www.laguna.rs/n1582_knjiga_vlad_-_poslednja_ispovest_laguna.html

kazi debilu da nauci geografiju

nadam se da za ona moja dva favorita :mrgreen: necu saznati neku takvu strahotu tipa da su homosex :sad2:

- - - - - - - - - -

ja taj film imam skinut i nikako da ga pogledam.

kako mi je ovo promaklo :think: nisam imala pojma da je izaslo https://yts.ag/torrent/download/764911B161C178EA41657B50BC02FC27957C75A3
skidam i njega, em volim meta em mi deluje kul prica
u al ce biti maratona :zurka:

- - - - - - - - - -

nadam se da za ona moja dva favorita :mrgreen: necu saznati neku takvu strahotu tipa da su homosex :sad2:

- - - - - - - - - -

ja taj film imam skinut i nikako da ga pogledam.

ja volim dzejka i pratim mu filmove, isto ko i metove, tako da pogledacu pa sta bude, nisam ljubitlj horor filmova al aj zbog glumca da probam, obicno bira dobre filmove...

ja cu vala da udarim opet po rostilju, repriza od danas
onda cu da se pridruzim moci u umiranju :lol:

valjalo bi uz neki film glocnuti, al koji :think:
jel ima neko neki predlog

- - - - - - - - - -

da cuvas macke ne bi imala taj problem :malav:
zalivam je redovno i ona buja zadovljno :rotf: u prevodu tusira se svaki dan kao sistem rashladjivanja

gledaj Doubt

ili El Cuerpo

ili La Cara Oculta

ili Le Mari de la Coiffeuse

ili Sexy Beast

ili The Intouchables

- - - - - - - - - -

laq noć

kako mi je ovo promaklo :think: nisam imala pojma da je izaslo https://yts.ag/torrent/download/764911B161C178EA41657B50BC02FC27957C75A3
skidam i njega, em volim meta em mi deluje kul prica
u al ce biti maratona :zurka:

- - - - - - - - - -

ja volim dzejka i pratim mu filmove, isto ko i metove, tako da pogledacu pa sta bude, nisam ljubitlj horor filmova al aj zbog glumca da probam, obicno bira dobre filmove...

ja nemam pojma ni ko glumi u filmu, volim takav tip filma...al nikako da pogledam. mogla bih onda sutra taj film da mi vise ne zauzima mesta na kompu...a dracula untold je u kolekciji sacuvanih. a moram neke i da zavrsim...npr. kralja artura 2017 :lol:

zato ja filmove i skidam, ako se desi da ne odgledam do kraja samo kliknem i nastavi gde sam stala.

- - - - - - - - - -

imam i svinija toda na kompu :eek:

i split, al to morma opet da skinem bolji snimak.

injaoooo :lol:
secam da sam videla najavu ali posle zaboravila na film, sad mi iskoci
:malav: de me nadje
ovo mora da se gleda uz neki mek obrok, ne moze na suvo, to cu ovih dana :lol:

MV5BMzExNDg0MDk1M15BMl5BanBnXkFtZTgwNzE1Mjg0MDI@._V1_SY1000_SX675_AL_.jpg

ja nemam pojma ni ko glumi u filmu, volim takav tip filma...al nikako da pogledam. mogla bih onda sutra taj film da mi vise ne zauzima mesta na kompu...a dracula untold je u kolekciji sacuvanih. a moram neke i da zavrsim...npr. kralja artura 2017 :lol:

zato ja filmove i skidam, ako se desi da ne odgledam do kraja samo kliknem i nastavi gde sam stala.

- - - - - - - - - -

imam i svinija toda na kompu :eek:

i split, al to morma opet da skinem bolji snimak.

ja ne volim takve filmove, ali neke glimce volim pa onda zaredjam tako da odgledam sve filmove tog glumca :lol: tako mi je zapao i ovaj life, ako se smorim hbg prekinucu...

gledala :zplez:

pogledaj obavezno..ja volim filmove koji su radjeni na osnovu istinitog dogadjaja.

- - - - - - - - - -

odlican je film.

isto :aha:

ocu stavila sam da se skida, al necu sad, jer cu dobiti napad prozdrlvosti u po noci za mek :lol:
to cu ovih dana stvarno da sednem uz neki mek obrok da odgledam :lol:

odo przim cevape pa da gledam life i gold

- - - - - - - - - -

znaci da ne uzimam u obzir sta mislis o filmu, posto ja tu vrstu filmova odgledam, makar bili nikakvi.

taj fazon :lol:
meni su horori dosadni

odgledaj ti svakako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back