- Poruka
- 122.044
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

završavam pakovanje mlađeg pileta za more...ode čovek,boli ga uvce...![]()

Kuvam se u busu, idem da se svrljam sa jednom eminentnom forumaljkom![]()

Kuvam se u busu, idem da se svrljam sa jednom eminentnom forumaljkom![]()

Upravo sam izvadila smokvu koja se smrzla ove zime. A taman je bila lepo narasla.![]()
Steta.
Ja sam ostala bez velike palme, i nekih muskatli koje su bile u velikim saksijama, ali blizu garaznih vrata.

Ove godine je bila nekoliko dana baš niska temperatura, stradalo mi i neko zeleno žbunje, i jedna velika konopljika. Ni lavande se nisu dobro provele, žive su, ali ružne.![]()
meni su stradale sve lavande i ruzmarin i smilje
i puzavica uz bastensku kucicu
Ovde su preživele samo one koje su na dobro zaštićenom mestu.Upravo sam izvadila smokvu koja se smrzla ove zime. A taman je bila lepo narasla.![]()

Upravo sam izvadila smokvu koja se smrzla ove zime. A taman je bila lepo narasla.![]()

u prevodu tusira se svaki dan kao sistem rashladjivanja
Smokva nije prezivela a pusta nove izdanke.Cuvarkuca je ziva i zdrava.Kaktus bacen,osusio se.
Imala sam ih dosta za ceo život. Sada mazim samo tuđe.da cuvas macke ne bi imala taj problem
zalivam je redovno i ona buja zadovljnou prevodu tusira se svaki dan kao sistem rashladjivanja

Čini mi se da imaš i smokvu, ona je znači dobro prošla.Ovde su preživele samo one koje su na dobro zaštićenom mestu.
- - - - - - - - - -
Nema ni mojih starih ruzmarina, već sam usadila nove i lepo napreduju.
- - - - - - - - - -
Koju puzavicu si imala? Kod nas bršljanu i divljoj lozici nije ništa bilo.