Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko iz Bga zna nekoga ko ima macku koja doji? Drugarici je neki pametnjakovic ostavio juce kutiju sa cetiri tek rodjena maceta ispred vrata, jos imaju pupcanu vpcu. Slabo reaguju na vestacko hranjenje. Platice troskove za macku dok macici sisaju.

IMG_20170527_130923_2CS.jpg

Verem se po drvecu.

ja sam uzela jednu kuru melatonina i od tada imam kvalitetan san, kao beba
koliko god da spavam, naspavam se i odmorim se potpuno
za poslednja tri meseca ne secam se kad sam umorna ustala

Sta je to?
Ja spavam kao beba,mama me budi nocu par puta skocim odradim i nastavim dalje gde sam stala
Inace gledam ovo cudo od muza,sepuri se po kuci razgleda plocice pred ogledalom,stvarno ova tabata cini cuda.ako je prezivi ima da ode u manekene

to je isto ono sto ti uzimas + melatonin :)

Delim savete i sakom i kapom i gde treba i gde ne treba.sad sam bas snajki rekla da nigde ne izlazi bez stapa,zbog medveda.ona misli ja se zezam.sinu sam rekla da nabavi biber sprej.pa ne mogu bre da spavam samo mislim na te medvede

- - - - - - - - - -

image-0-02-01-f1226547ff82f01396abe1313e8384b5614cc5487770221b3d66fb392dbcba6c-V.jpg

Boze kako su amerikanci neoptereceni,ovo je luksuzna soba u hotelu,a posteljina tek stavljena,kao da su je krave zvakale.kod nas sve od spolja ijiju,a iznutra fuj,a njima forma ocigledno nije bitna

Delim savete i sakom i kapom i gde treba i gde ne treba.sad sam bas snajki rekla da nigde ne izlazi bez stapa,zbog medveda.ona misli ja se zezam.sinu sam rekla da nabavi biber sprej.pa ne mogu bre da spavam samo mislim na te medvede

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 442788

Boze kako su amerikanci neoptereceni,ovo je luksuzna soba u hotelu,a posteljina tek stavljena,kao da su je krave zvakale.kod nas sve od spolja ijiju,a iznutra fuj,a njima forma ocigledno nije bitna

Mislim da bi ona moja drugarica otpustila ove sobarice :lol:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 442788

ja bih rekla da se ovde neko seksao pre nego sto su oni usli u sobu :)

- - - - - - - - - -

a za čega služi ovo crno u rolnu ?

za izmedju kolena kad te bole ledja

Mislim da bi ona moja drugarica otpustila ove sobarice :lol:
Ma prvo da otpuste snajku iz veseraja:lol: ja kazem pazi kad peglas da se ne opeces na te masine,kaze nista se ne pegla.ubacuju u ves masinu i posle u masinu za susenje i slazu u kese,nema peglanje
a za čega služi ovo crno u rolnu ?
Boze,pa to ti je cokoladica koja se ostavlja na jastuku :malav:
ja bih rekla da se ovde neko seksao pre nego sto su oni usli u sobu :)

- - - - - - - - - -

za izmedju kolena kad te bole ledja
Ma to su sobarice namestile pa slikale

- - - - - - - - - -

vraćam se sebi posle gledanja filma Split....al ga odglumi Makavoj svaka mu čast....a biće i nastavak

O cemu je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back