Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako ja vec mesec dana :(
nemam pare za pravu popravku,kosta kao pola novog kompa,pa drug ceka neke delove da nam skarabudzi.muz navalio da na kredit uzmemo novi a ja ne dam ni mrtva da se nesto uzima na sto rata.nista mi gore od toga nije
Nema sanse ni da popravljam ni da kupim novo, ni na rate ni bilo kako. Al me nervira ovako ce da mi rikne i telefon brzo pa sta cu onda :(

tako ja vec mesec dana :(
nemam pare za pravu popravku,kosta kao pola novog kompa,pa drug ceka neke delove da nam skarabudzi.muz navalio da na kredit uzmemo novi a ja ne dam ni mrtva da se nesto uzima na sto rata.nista mi gore od toga nije

A ja, ako je bez kamate, obožavam kupovinu na rate. :rumenka: Ne bih imala nove ni mašinu za veš ni za sudove da nije bilo rata. Ovako od svake tortice po malo novca u stranu, i skupim za ratu. Dan po dan, mesec po mesec, i prođe. Jer keša, koliko god da imamo, nikada ne ostane za to što ja smislim.

- - - - - - - - - -

Nema sanse ni da popravljam ni da kupim novo, ni na rate ni bilo kako. Al me nervira ovako ce da mi rikne i telefon brzo pa sta cu onda :(

Što će da ti rikne brzo telefon ako na njemu koristiš internet? Pa on za to, između ostalog, i služi.

Mene srce boli svaki mesec kad treba da se plati nesto sto si kupio ohahaj i u tome vise ni ne uzivas.zato koliko para toliko muzike.moji su prohtevi zato jako mali.doduse kad rikne neki kucni aparat pa ne moze da se popravi,onda ebi ga.al da kupujem nutri bulit na rate ili takve stvari,e to ne volim

16508267_1400457303362252_1019900365638233695_n.png

A ja, ako je bez kamate, obožavam kupovinu na rate. :rumenka: Ne bih imala nove ni mašinu za veš ni za sudove da nije bilo rata. Ovako od svake tortice po malo novca u stranu, i skupim za ratu. Dan po dan, mesec po mesec, i prođe. Jer keša, koliko god da imamo, nikada ne ostane za to što ja smislim.

- - - - - - - - - -

Što će da ti rikne brzo telefon ako na njemu koristiš internet? Pa on za to, između ostalog, i služi.

...pa nije on bas za to predvidjen, bar ne koliko ga kositimo mi kad nemamo u blizini komp ili kad rikne..nego sto je nasa platezna moc tolika da nemamo kud koristimo to sto imamo....

- - - - - - - - - -

Mene srce boli svaki mesec kad treba da se plati nesto sto si kupio ohahaj i u tome vise ni ne uzivas.zato koliko para toliko muzike.moji su prohtevi zato jako mali.doduse kad rikne neki kucni aparat pa ne moze da se popravi,onda ebi ga.al da kupujem nutri bulit na rate ili takve stvari,e to ne volim

....ja sam volela te kredite koje Domacica spominje, kad nema kamate sve moze...al sad bas imam puno precih i vaznijih troskova, pa ovo ima da ceka....

- - - - - - - - - -

ja pojela jedan sutlijaš i sad me mami da zveknem još jedan...prokletinjoooooo...:rida:

...e zato ja ne pravim nista...ajd ti moras zbog dece....pa je tu muka...

- - - - - - - - - -

....ofarbala se.....sad cu opet neko vreme da licim na normalno zensko....

Ah, pa ja sam poznata kao temperamentni štediša, ja kupujem samo što mi treba. Jer baba mm je često koristila poslovicu - Ko kupuje šta mu ne treba, prodavaće šta mu treba. I ja se strogo toga pridržavam.

ma nisam ni ja umela, ja inace imam dve leve ruke i trapava sam skroz, ali kad moras naucis se...ovde su sve te usluge skupe, zato sto je ljudski rad skup.Prvo me je farbala drugarica, onda vise nisam htela da je maltretiram, a I radile smo u suprotnim smenama pa nikako da se uklopimo, I tako sam probala sama, pa se naucila. Bude malo nekad sareno, nije uvek idealno, ali to izgleda kao satirano pa nema veze...

...ja ne mogu moju ovoliku kosu da ofarbam sama...ni sve drugarice ne umeju da me ofarbaju, zapetljaju se pa nikako.....kad bas nema ko odem kod frizera ali je to
bas retko....

- - - - - - - - - -

....sad cu jedan caj...

Festival iznenadjenja je bio festival mangulice :rotf::rotf: Sam rekla da ce biti nesto vezano za krkanje
Sta se desi kad skupis ljude koji pricaju srpski engl i madjrski, madjarski i ruski rec eng pojma nema srpski jos manje, madjarski i engleski, madjarski natuca eng, srpski i eng rec madjarskog ne zna a jos manje ruskog....das im kotlic i meso mangulice, mnogo vina, rakije i votke.....
Pitanje je retoricko mislim da svako zna odgovor, na kraju smo se bez problema razumeli svi, posle pete case svi smo poliglote :rotf:

Festival iznenadjenja je bio festival mangulice :rotf::rotf: Sam rekla da ce biti nesto vezano za krkanje
Sta se desi kad skupis ljude koji pricaju srpski engl i madjrski, madjarski i ruski rec eng pojma nema srpski jos manje, madjarski i engleski, madjarski natuca eng, srpski i eng rec madjarskog ne zna a jos manje ruskog....das im kotlic i meso mangulice, mnogo vina, rakije i votke.....
Pitanje je retoricko mislim da svako zna odgovor, na kraju smo se bez problema razumeli svi, posle pete case svi smo poliglote :rotf:

:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back