Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I moje kiflice rastu... Za to vreme pijem kafu i citam forum...
Volim kada mi dete vikendom probudi miris domaceg peciva, to se uvek pamti :)
Tako je Bogi, to ostaje zauvek... :) .
Jao bogi volim i ja da me probudi miris domacih kiflica kad drugi umesi :zkez: Stizem
Gde ces preko reda. :lol:
Dodji :)
Sa pekmezom su. Nisam smela slane jer bih onda jela i ja :lol:
Kiflice obozavam... :aha: Tako da, uzeo sam niski start.
Za domace sa sirom koji se razvlaci, pa ako jos vruce premazem maslinovim u koje sam stavila beli luk u prahu... nemam meru :rumenka:
Samo te gledam... :nono:
@tema
kafa+cokolada...

Kako si ga otkrila, tako i nestade. :lol:
Na koliko si kg? :think:
bas :lol:
ja standardno oko 50 kg... nemam vagu
Njima su svi sirevi dobri :zjede:

a ja do pre par godina nisam uopste jela te sireve, samo trapist i samo na sendvcu ili pici, nikad svez...
i onda par puta nije bilo trapista, a ja krenula sendvice da pravim, i stavim zdenku(mm to voli) i svidi mi se... i nedavno u radnji nema zdenke, uzmem president i vidim ovaj Sunka... rekoh daj da probam... vrh je... ja samo njega namazem na hleb i jedem, ne treba nista uz...

bas :lol:
ja standardno oko 50 kg... nemam vagu

a ja do pre par godina nisam uopste jela te sireve, samo trapist i samo na sendvcu ili pici, nikad svez...
i onda par puta nije bilo trapista, a ja krenula sendvice da pravim, i stavim zdenku(mm to voli) i svidi mi se... i nedavno u radnji nema zdenke, uzmem president i vidim ovaj Sunka... rekoh daj da probam... vrh je... ja samo njega namazem na hleb i jedem, ne treba nista uz...

cicak,bar nemoj deci davati topljene sireve,kazu da od toga i kokica koje idu u mikrotalasnu nema veceg otrova

Bila do pijace i prodavnice, smrzla se ziva..sad pijem kafu da se malo zagrejem. Kako mi ide na zivce ovo kuckanje sa telefona...grrr...ali mi se sve cini da cu morati da se naviknem.

tako ja vec mesec dana :(
nemam pare za pravu popravku,kosta kao pola novog kompa,pa drug ceka neke delove da nam skarabudzi.muz navalio da na kredit uzmemo novi a ja ne dam ni mrtva da se nesto uzima na sto rata.nista mi gore od toga nije

cichche es ti obrazovana
pobogu zeno
valjda si se ocesala uz neku skolu

topljeni sir je preradjeni otpad mlecne industrije
to i mali dica znadu

ma od neceg se mora umreti

- - - - - - - - - -

Cicak bre,
kakav si ti proizvodjac vina kada ne jedes sir :eek:

- - - - - - - - - -

ili su vina samo za prodaju :lol:

pocela sam skoro sve sireve da jedem... :)

- - - - - - - - - -

cicak,bar nemoj deci davati topljene sireve,kazu da od toga i kokica koje idu u mikrotalasnu nema veceg otrova
a ko kaze da dajem?
mikrotalasnu nemam
cickulja je nesavestan roditelj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back