Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se ubih od pasulja, sad leskarim i varim :balavi:
gledam u medeno srce al nemam gde da ga smestim bem ti :lol:

- - - - - - - - - -

e zato ja kuce u stanu ne mogu, da moram da ga setam ovako nazdrana, idi begaj
mali zvrk konjose ne jjebe zivu silu, ozdrala se prasica kuvane piletine ne zanima je da se mrdne, to je ljubimac za mene :zkez: sva je na majku :zkez:

Kad je više ukućana, onda se rasporedimo, al trenutno sam sam.... te mogu da uživam u prizoru nabacanog nereda, nauštrb što je pas do ponedeljka samo moja briga :/
Srediću i krš po kuhinji, moratju...

To je moja NJONJA, njonjalica, uvaljivač i smdroolence.... Neverovatno da voli mačku i stalno je liže, ona negoduje.. aj me pusti više dlakafi stvoru...

Bio napolju, telefonirao, izležavao sam se, čitao knjigu, pojeo šniclu od ćurkinih grudi i tako.... eo me na forumu i tako to...gledaću neki film uveče

Kad je više ukućana, onda se rasporedimo, al trenutno sam sam.... te mogu da uživam u prizoru nabacanog nereda, nauštrb što je pas do ponedeljka samo moja briga :/
Srediću i krš po kuhinji, moratju...

To je moja NJONJA, njonjalica, uvaljivač i smdroolence.... Neverovatno da voli mačku i stalno je liže, ona negoduje.. aj me pusti više dlakafi stvoru...

Bio napolju, telefonirao, izležavao sam se, čitao knjigu, pojeo šniclu od ćurkinih grudi i tako.... eo me na forumu i tako to...gledaću neki film uveče

Srecice :heart:

Ja sljokam caj, isprzih probiacu jaje na teflonu bez kapi ulja i za cuso jede, a kuvano nece, svasta :lol:
Sad cu da se ubijem od pasulja opet, sta ce biti posle ne garantujem

Oblacno i hladno ceo dan :roll: Otkazah jutros svaleraciju jer je bilo uzasno, magla vlaga hladnoca bljak
Sad mi se svrlja al ne znam dal je manje hladno :think:

Srecice :heart:

Ja sljokam caj, isprzih probiacu jaje na teflonu bez kapi ulja i za cuso jede, a kuvano nece, svasta :lol:
Sad cu da se ubijem od pasulja opet, sta ce biti posle ne garantujem

Oblacno i hladno ceo dan :roll: Otkazah jutros svaleraciju jer je bilo uzasno, magla vlaga hladnoca bljak
Sad mi se svrlja al ne znam dal je manje hladno :think:
Све једу кад је на масти, само цокћу, а уље... тихи презир.
Не знам за ове допинговане индустријске масти по трговинама које ми вуку на недефинисану слуз, али домаћа маст је незаменљива кад су предатори у питању, а и ми.
Купиш у приватној, или некој другој месари необрађену сирову шарену сланину(тј да има меснатих слојева), кожуру оставиш за пасуљ, сланину исечеш на коцкице димензија 3*3*3, или 4*4*4 сантиметра, ставиш у лончину око 10% воде у односу на укупну масу сланине тек да не загоре док не почне маст да се отапа, додаш исечену сланину и пустиш да се крчка, повремено промешај варјачом, испочетка чешће, после кад се сетиш.
Вода ће испарити и после око 2-3 сата имаћеш чварке и домаћу маст.

Zanimljiva ti ideja al ne mogu to da radim
Slaninicu kad kupim to se smaze bre ovako sveza :lol:
Pa zato joj ulje i ne stavljam kad joj kuvam, malo sto jede one vestake sosice pune govnjarija samo joj jos fali u spremljenu klopu, nit joj solim nit stavljam zejtin... A i meso i jaja imaju svoju masnocu dovoljno, ocu da se podgoji ali zdravo, ne da joj zapusim krvne sudove zejtinom...

- - - - - - - - - -

Cekam da naraste testo. Pijem kafu.
Znaci da krenem polako :metla:
:lol:

Zanimljiva ti ideja al ne mogu to da radim
Slaninicu kad kupim to se smaze bre ovako sveza[emoji38]Pa zato joj ulje i ne stavljam kad joj kuvam, malo sto jede one vestake sosice pune govnjarija samo joj jos fali u spremljenu klopu, nit joj solim nit stavljam zejtin... A i meso i jaja imaju svoju masnocu dovoljno, ocu da se podgoji ali zdravo, ne da joj zapusim krvne sudove zejtinom...

- - - - - - - - - -

Znaci da krenem polako :metla:
:lol:
Hehe...jesi krenula, sad ce i ovi moji iz grada pa ko pre devojci :)

Stvarno?

To se i naši boobmari hvale da su bili u Kankunu... ( :

Meni nije zanimljivo, al dobro ja volim drugacija mesta
Ono je soping mol na otvorenom, na svakom cosku radnje da trosis pare i plaza da peces dupe
Meni jebto prazan odmor, volim da vidim nesto novo, saznam nesto, nesto kulturno istorisko, pa priroda, pa arhitektura
Kankun je za pecenje guzice, soping i da se pohvalis pokvarenoj familinda si bio :lol:
A uvece boze pomozi, ja sam oko 12 jurila radnju a napolju pusto i samo pijanu budalu vidis ovde onde i trube ti iz kola budale meksikanske cim vide nesto belo zensko nocu, dal misle da sam pijana amerikanka pa da se omrse :lol: , neprijatno bas...
Ja tamo ne bih platila da odem

Meni nije zanimljivo, al dobro ja volim drugacija mesta
Ono je soping mol na otvorenom, na svakom cosku radnje da trosis pare i plaza da peces dupe
Meni jebto prazan odmor, volim da vidim nesto novo, saznam nesto, nesto kulturno istorisko, pa priroda, pa arhitektura
Kankun je za pecenje guzice, soping i da se pohvalis pokvarenoj familinda si bio :lol:
A uvece boze pomozi, ja sam oko 12 jurila radnju a napolju pusto i samo pijanu budalu vidis ovde onde i trube ti iz kola budale meksikanske cim vide nesto belo zensko nocu, dal misle da sam pijana amerikanka pa da se omrse :lol: , neprijatno bas...
Ja tamo ne bih platila da odem
Kako si opisala, ni meni se ne bi dopalo onda tamo...i ja volim sadržaje i normalno kretanje...

Al ameri pice ko ludi tamo, na svakih sat vremena imas let iz majamija sve moguce kompanije lete, puni avioni
Pa pazi sve zaisi kakv si tip i koga pitas
Ako vec pricamo o odlasku na more bas radie cu da idem u neki mediteransku grad sa bogatijim sadzajem, da vudim cujem i osetim svasta
Ovo ovamo je pijancenje suncanje soping, ako te interesuje da nocu pijes po diskotekama, a danju se przis na plazi, a popodne ides u pradinu radnju, onda je to savrseno mesto za tebe
Ako te interesuje kulturno istoriski obilazak, uz kupanje, onda je mediteran za tebe, a imas i na mediteranu zurke pijancenje ako oces....prosto nudi za svakoga po nesto....ono tamo ne

- - - - - - - - - -

Aaaaa sinhronizovan crtani pustili....neeeee :roll: Bem ti menjam kanal...

- - - - - - - - - -

E kucam sa moba pa ko nogama, mrzi ne da ispravljam

Nije za mene konfekcijski turizam.

Zbog toga je Andaluzija prava stvar, idealna. Nadam se da ću ići ponovo i u slobodnijem aranžmanu, da mogu da obiđe ono što nisam video.

Ebo taj Kankun Kankun, tjaozdrao...uštedeću na Kankunu ;) :lol:

Nije za mene konfekcijski turizam.

Zbog toga je Andaluzija prava stvar, idealna. Nadam se da ću ići ponovo i u slobodnijem aranžmanu, da mogu da obiđe ono što nisam video.

Ebo taj Kankun Kankun, tjaozdrao...uštedeću na Kankunu ;) :lol:

e moze andaluzija, to i ja volim :ok:
ma ameri, tupavci, samo im serviraj sopig molove i velike tanjire masne hrane i oni su srecni :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back