Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

url.png
? :rumenko:

U pravu je Žika Ženeva...sa tetkom iz Bordoa..

Čekam da me napadne kuče da idem da ga šetam :lol:

Naždro sam ga ćurke, pa mora dodmori malo i sve.. i da se duvam sa novom kapom i šalom pred kučkarkama malo..izuzetno sadržajno veče :lol:

ja se ubih od pasulja, sad leskarim i varim :balavi:
gledam u medeno srce al nemam gde da ga smestim bem ti :lol:

- - - - - - - - - -

e zato ja kuce u stanu ne mogu, da moram da ga setam ovako nazdrana, idi begaj
mali zvrk konjose ne jjebe zivu silu, ozdrala se prasica kuvane piletine ne zanima je da se mrdne, to je ljubimac za mene :zkez: sva je na majku :zkez:

Варим... ручак.
Пресадио сам ора' из саксије у друго двориште код Џивине.
Ујаци(мсм мамина браћа, а не Uјаци) су ми радили у Диселдорфу и када би се лети враћали у домају увек би са њима долазиле Швабе, комшије, или радници с којима су радили на послу, навратили би код мене да се снабдеју разним шуЊкама, 'бајсицама, пршутом, уркама... и наравно течном базом, једва сам их научио да осим шљивовице постоје и друге изврсне ракије па наставе у Грецију, елем један ми летос донео споменути ора'.
Не могу да нађем пистаће да их посадим, поред ораЈа и лешника који рађају навелико, прошле године сам посадио 55 бадема, 52 се сигурно примило и још један је сумњив, стићи ће за род тамо око 2022., али сви расадници које сам контактирао, или немају пистаће, или је нека заврзлама, као имају основу, па да ја калемим племку и слично.
Наручићу од Швабе да донесе младице пистаћа и уредно му платити ловом, или клопом, он нека на царини реЧе да их носи у своју грчку викендицу.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back