Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma otkud znam, nisam ni mislila na to, Nego kad idete zajendo negde a on se picne malo
I ne nose se haljine samo na svadbe. Haljine se nose svaki dan

ma skapirah, ja mislila da mislis na ovo za bebu, onda skapiram mislis na kezual odelo....

- - - - - - - - - -

jop je s onom...ljubav cveta...danas baš ide u grad,kaže slave 6 meseci zabavljanja...:hahaha:
slatki su...:heart:

injaooo :heart:
oce ona sa njim na matursku proslavu, kako to ide sad, jel moze da ide neko van generacije....nisam u toku

- - - - - - - - - -

zavisi kako gde, ako su velicine, onda je u cm i onda je to vec suvise komplikovano :lol:

idi u dupe :lol:

a da gajite macke ljudi m, kako bi bilo :aha:

- - - - - - - - - -

pa ne znam dal je nepristojno odneti kovertu? meni je to najbolje.ne pamtim kad sam isla da vidim neku bebu

pa i meni najbolje al ne znam dal je to za ove bebe fora....dal je nepristojno...jao ne znam :lol:

- - - - - - - - - -

imam li vremena da zabranim druzenje :zloca:
:rotf:

Brat od mog decka ceka bebu, mnogo je smesan, ubedjen na mora da bude decak. Pa me pita jel ces da ga volis, gde ces da ga poljubis, oces da mu menjas pelenu:rtfm:
Moram njegovoj devojci da kupim neku fensi trudnicku tuniku ili tako nesto.

inače danas sam skoknula u centralnu školu po stare dnevnike...za dve nedelje imamo okupljanje generacije 97 godišta...5 g mature...klinci sve organizovali...:heart:

i idem ja tako kroz poluporušenu školu,šmrc,kad ono već počeli da ugrađuju nove prozore,izolaciju krenuli da rade,raskopali sve podove u prizemlju...samo nek se radi..
nadam se da trospratnu školu uspeti da rekonstruišu do početka septembra kad je planiran završetak radova...:aha:
i zaista mi se čini da će biti skroz lepo i ppraktično...:aha:

Elem, imas u c&a odlicne stvarcice, pamuk je i povoljno i mozes da kombinujes.
Svakako uzmi nesto vece.
Zatim, mozes i neke konstruktivne igracke, sve i da bebe ima mesec dana uzmes za stariji uzrast. Neke zvecke, knjigice one sarene sa razlicitim materijalima...
Pa mozes i sudice, neko vec rece.
Bade mantil.
Ma mozes sta hoces, veci je izbor nego za macke samo kad se udubis u problematiku, veruj meni, imam i jedno i drugo :))))

- - - - - - - - - -

Cika Jovinu Riznicu.
Ili radosnicu, pa da upisuju svasta nesto.
Sad ti nabrajam sta je debeljko sve dobio.
Zavisi i kakav vam je budzet.
Ja sam npr uvek nosila neku igracku za naredni uzrast i pare i cao.
I obavezno nesto roditeljima na koje niko vise ni ne misli :D

Svakako uzmi nesto vece.
Zatim, mozes i neke konstruktivne igracke, sve i da bebe ima mesec dana uzmes za stariji uzrast. Neke zvecke, knjigice one sarene sa razlicitim materijalima...
Bade mantil.
Ma mozes sta hoces, veci je izbor nego za macke samo kad se udubis u problematiku, veruj meni, imam i jedno i drugo :))))

- - - - - - - - - -

Cika Jovinu Riznicu.

Ma zato das pare,pa mama kupi sebi nesto.sretna mama-sretna beba :zkez:

Metlo, koliko je stara beba?

pojma nemam :malav:
pa valjda ako su babine je novorodjence jel :confused:

saznacu za starost....ima jos vremena dotle

- - - - - - - - - -

Svakako uzmi nesto vece.
Bade mantil.

- - - - - - - - - -

Cika Jovinu Riznicu.

cika jovinu riznicu sam sebi kupila pre dve god na sajmu knjiga]jer su mi onu staru kad sam bila mala sjebali macici :lol:
pa ja da je tako neki uzrast za riznicu lako bih, nego ovo beba bre nista se ja tu ne razumem....

ima vremena smislicemo....uostalom on je taj koji se mnogo vise razume u decu, pa neka napregne vijuge i smisli nesto :zloca:

pojma nemam :malav:
pa valjda ako su babine je novorodjence jel :confused:

saznacu za starost....ima jos vremena dotle

- - - - - - - - - -

cika jovinu riznicu sam sebi kupila pre dve god na sajmu knjiga]jer su mi onu staru kad sam bila mala sjebali macici :lol:
pa ja da je tako neki uzrast za riznicu lako bih, nego ovo beba bre nista se ja tu ne razumem....

ima vremena smislicemo....uostalom on je taj koji se mnogo vise razume u decu, pa neka napregne vijuge i smisli nesto :zloca:

Jel ima decu:per: Daj neke detalje o zetu, nista ne znamo. Koliko ima godina, cime se bavi, JMBG i te sitnice

Jel ima decu:per: Daj neke detalje o zetu, nista ne znamo. Koliko ima godina, cime se bavi, JMBG i te sitnice

taman posla da ima decu :eek: si luda de bih ja sa takvim mogla
ima sestrice sestricine decu od prijatelja i te fore, pa se bakce sa njima...

a cime se bavi? pa ima vic, kaze mujo fati - moj je mali al tehnicar
kaze fata - mujo i da je inzinjer nista ne vredi mali je
gosin je ing :zper:
nije mali :rotf:

- - - - - - - - - -

I gde je rodjen, cisto da preracunamo znak i podznak!

sto me podseti na dragisu kad je saznala da smo oboje rakovi - kakvu je facu slozila...ono kao pih dva emotivca :rotf:

ma da ja vama dam br lk pa kredit da dizete a :zper:

Da, babine su proslava rodjenja deteta i prea tradiciji prvo vidjanje novorodjenceta, obicno se slavi kada beba napuni mesec dana. Mada to sve danas nema veze, slave i ranije.

Ma to je bzvz skroz..
Navodno se ceka 6 nedelja i to zbog mame prvenstveno a manje zbog bebe.. al ja sam bila luda i posle tih 6 nedelja, tek negde oko puna tri meseca sam se malo vise normalizovala, samo su mi gosti falili :roll:
Kad bolje razmislim, bice da je zmu javio svima da sacekaju jos malo sa dolascima dok se ja unormalim :lol:

I gde je rodjen, cisto da preracunamo znak i podznak!

A to imamo u JMBG i datum i mesto

- - - - - - - - - -

taman posla da ima decu :eek: si luda de bih ja sa takvim mogla
ima sestrice sestricine decu od prijatelja i te fore, pa se bakce sa njima...

a cime se bavi? pa ima vic, kaze mujo fati - moj je mali al tehnicar
kaze fata - mujo i da je inzinjer nista ne vredi mali je
gosin je ing :zper:
nije mali :rotf:

- - - - - - - - - -

sto me podseti na dragisu kad je saznala da smo oboje rakovi - kakvu je facu slozila...ono kao pih dva emotivca :rotf:

ma da ja vama dam br lk pa kredit da dizete a :zper:

Inzenjer, super super. Koliko ima godina?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back