Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedem supu i gledamo Central Intelligence... super je!
Odgledah trejler...hvala, memorisem ga za opciju kada mm i ja zajedno budemo gledali. Kod nas u kuci filmovi se dele na: ok gledamo zajedno (trileri, misterija, akcije, po neka komedija), on gleda sam (akcije, dokumentarci,neka tabanja) i ja gledam sama (drama, komedija, i crtaci tipa ice age, srek..). Mislim da ce neka drama ipak veceras da padne.

Odgledah trejler...hvala, memorisem ga za opciju kada mm i ja zajedno budemo gledali. Kod nas u kuci filmovi se dele na: ok gledamo zajedno (trileri, misterija, akcije, po neka komedija), on gleda sam (akcije, dokumentarci,neka tabanja) i ja gledam sama (drama, komedija, i crtaci tipa ice age, srek..). Mislim da ce neka drama ipak veceras da padne.

I mi slično tako ;) :ok:

Gde si bre Marice, baš ovih dana mislim kako te nema. :ljub:

Hej... torta je prelepa... :)
Guzva...
Posao, porodicne obaveze, deca, moji... sve se nesto skupilo... bukvalno sekunde mira nema...
U petak bili u BG na nekoj proslavi, vratili se u 2h ujutru, pa s decom od 7h, subotu radili od 12-03h i opet od 7h s decom... petak medo dobio temp. jutros malena dobila temp. juce ja dobila svoje zenske muke, stomak me ubija... dusa mi spava...

Sta se ovde desava?

- - - - - - - - - -

stigla sam do 400 str.i razocarana sam procitanim... ovo oko nice i poginulih... stvarno razocarana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back