Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni nije jasno što se ljudi upuštaju u ubeđivanje sa nekim ko misli drugačije...tako su meni juče digli pritisak na temi o natprirodnim stvarima...sad će tu njih par da se podsmevaju nama koji verujemo u natprirodne stvari...veruj brate u šta želiš, ja ću da verujem u šta želim, ali nemoj da mi se podsmevaš a neću ni ja tebi...ispoštuj mišljenje, kakvo god da je

pa mogu da razumem da te iznervira kad neko licno krene da te vredja, tipa iznosi privatno nesto sto zna o tebi, ili ti vredja prodicu i tako neki extremi
al ovo ovako po temama svadje i rasprave da me iznervira necije suprotno miisljenje, pa jossa nikom rasprava, ma daj bre.....trucanje nista vise
mislim blago vama stvarno kad takve gluposti mogu da vas iznerviraju, niste se dovoljno trenirali stvarnim gadostima zivota, odlicno

Poslednja izmena:
ne nervira mene suprotno mišjlenje, nego nepoštovanje drugačijeg mišljenja od njegovog...ne mora da se radi o meni, dovoljno mi je da pročitam kako neko drugi piša po nečijem drugom mišljenju i svoje diže u nebesa...znaš...sad je on mnogo pametan i tvrdi da je u pravu a mi smo budale

ne nervira mene suprotno mišjlenje, nego nepoštovanje drugačijeg mišljenja od njegovog...ne mora da se radi o meni, dovoljno mi je da pročitam kako neko drugi piša po nečijem drugom mišljenju i svoje diže u nebesa...znaš...sad je on mnogo pametan i tvrdi da je u pravu a mi smo budale

to tamo neki nick pisa po nekom drugom nicku
i to ti dize pritisak, slovo na ekranu...ma daj....moze da mi bude ruzno, nekulturno, sta god....al da me iznervira hahahah sou
ajme....blago vama

vidi se da nisi blejao puno na gorucim pdfovima hahahah
sta bi radio na religiji majke ti, tamo kad krene pisanje jedno po drugom ihaj za uz kokice samo
il politika jos gora
zamisli uz ovoliki staz na forumu koji imam da me nerviralo kad se raspravljam sa zilotom recimo, mislim sama rasprava je besmislena i ja sam svesna toga, al cista razonoda ubijanje vremena, pa ko ce kome da doskoci, ma pisijada
bas ce da me nervira
pa toliko srranja u rl koji mi dusu vade samo cu da se nerviram zbog razlicitog misljenja tamo nekog nicka :rotf:
ja forum gledam oduvek ko mesto za zezanje, ubijanje vremena, zabava bre...usput upoznas neke ljude sto da ne, zdruzis se sa nekim ko ti lezi, i druzenje je vid zabave, prosto sve je to zabava

odo nastavim gledam sreka

- - - - - - - - - -

nauci da selektujes
jedno je kad te neko stvarno vredja, a sasvim je drugo bockanja i ko ce kome dublje da ga utera kroz neslaganje na datu temu

sta bi radio na religiji majke ti, tamo kad krene pisanje jedno po drugom ihaj za uz kokice samo
il politika jos gora
zamisli uz ovoliki staz na forumu koji imam da me nerviralo kad se raspravljam sa zilotom recimo, mislim sama rasprava je besmislena i ja sam svesna toga, al cista razonoda ubijanje vremena, pa ko ce kome da doskoci, ma pisijada
bas ce da me nervira
pa toliko srranja u rl koji mi dusu vade samo cu da se nerviram zbog razlicitog misljenja tamo nekog nicka :rotf:
ja forum gledam oduvek ko mesto za zezanje, ubijanje vremena, zabava bre...usput upoznas neke ljude sto da ne, zdruzis se sa nekim ko ti lezi, i druzenje je vid zabave, prosto sve je to zabava

Jooj moji prvi postovi su bili na religiji
nisam mogla da verujem kako su bezobrazni :lol:
onda sam pobegla na Žene :rotf:

il politika jos gora
bas ce da me nervira

ja ti opet ponavljam...ne radi se o različitom mišljenju, nego o nepoštovanju drugačijeg mišljenja...
a na politiku ne idem baš zbog toga

Poslednja izmena:
Jooj moji prvi postovi su bili na religiji
nisam mogla da verujem kako su bezobrazni :lol:
onda sam pobegla na Žene :rotf:

ja sam se tamo najblje prvodila, dok je bilo ekipe za zezanje
kad se pokolju ateisti i ziloti oko neke teme, pa to je bilo plakanje bukvalno od smejanja :rotf: jer je realno besmislena rasprava, to je sudar nesppojivih stvari, propala stvar u startu kontas, i zato kad to tako shvatis onda nemas frku.....bilo je i onih koji su udarali zesce i ozbiljnije i licno i svasta, takvih uvek ima naravno, provuce se po neki uvek, al ne toliko
nema takvih stvari ovde...ovde je u sustini dosadno, vrte se tri teme salno, nema motivacije, nema sta da pokrene mastu da vidis neku raspravu za plakanje od smeha
a nema ni tamo vise toga, ja sad slabo tamo udjem i vidim nije to to, presli su na ozbiljna vredjanja ako se ne slaze neko, i nema vise onaj sarm, nije ista ekipa
nit su ateisti vise sto su nekad bili nit su ziloti :lol:

- - - - - - - - - -

ja ti opet ponavljam...ne radi se o različitom mišljenju, nego o nepoštovanju drugačijeg mišljenja...
a na politiku ne idem baš zbog toga

a postovanje u rl dobijas na svam cosku, pa te ovde iznervira, aj bre, nemoj si naivan ko francuska sobarica.... :lol:

- - - - - - - - - -

brate cak je i zazuz dobila karton, a ja podmicujem modove da mi daju i opet nista, pa nema bre smisla
obrukah se hbt, zauz ima crvendaca ja nemam :rida:

ja sam se tamo najblje prvodila, dok je bilo ekipe za zezanje
kad se pokolju ateisti i ziloti oko neke teme, pa to je bilo plakanje bukvalno od smejanja :rotf: jer je realno besmislena rasprava, to je sudar nesppojivih stvari, propala stvar u startu kontas, i zato kad to tako shvatis onda nemas frku.....bilo je i onih koji su udarali zesce i ozbiljnije i licno i svasta, takvih uvek ima naravno, provuce se po neki uvek, al ne toliko
nema takvih stvari ovde...ovde je u sustini dosadno, vrte se tri teme salno, nema motivacije, nema sta da pokrene mastu da vidis neku raspravu za plakanje od smeha
a nema ni tamo vise toga, ja sad slabo tamo udjem i vidim nije to to, presli su na ozbiljna vredjanja ako se ne slaze neko, i nema vise onaj sarm, nije ista ekipa
nit su ateisti vise sto su nekad bili nit su ziloti :lol:

- - - - - - - - - -

a postovanje u rl dobijas na svam cosku, pa te ovde iznervira, aj bre, nemoj si naivan ko francuska sobarica.... :lol:

- - - - - - - - - -

brate cak je i zazuz dobila karton, a ja podmicujem modove da mi daju i opet nista, pa nema bre smisla
obrukah se hbt, zauz ima crvendaca ja nemam :rida:

Pa kad si neiskusna :rotf:

si videla....bruka bre
moracu od sekiracije da umacem keks u caj sad.....stres sam dozivela....zivci mi se pokidase ko deeju kad ga elektrika zajebava :rida:

dodji na Putovanja,napravi neku frkicu i ja ću da te kaznim očas posla
čisto da se ne stresiraš

eto,učiniću ti,dobar sam čovek :rotf:

- - - - - - - - - -

si videla....bruka bre
moracu od sekiracije da umacem keks u caj sad.....stres sam dozivela....zivci mi se pokidase ko deeju kad ga elektrika zajebava :rida:

- - - - - - - - - -

nek je zabi sv krava u pomoci sad kad joj zauz krene rafal bukvica na pp :rotf:

jadna zaba....moracemo intervenciju oporavka sa nekom kafom i svepsom da obavimo :lol:

ne bi ja bila žaba noćas,ne ne :lol:

dodji na Putovanja,napravi neku frkicu i ja ću da te kaznim očas posla
čisto da se ne stresiraš

eto,učiniću ti,dobar sam čovek :rotf:

tako meni ucinise dragisa i jacob onomad, dodje nina i ponisti mi, jer su dati iz zeznja kartoni
tu me u srce ranila duboko
nema meni srece ovde :rida:

pa sta da vredjam na putovanje
da napisem jedino sram vas bilo balafurdijo, trosite pare u inostranstvo umesto da idete na more u srbiju :rotf:

- - - - - - - - - -

ne bi ja bila žaba noćas,ne ne :lol:

ima zena da mi trza prosuce kafu iz ruku od traume :rotf:

Пијем кафу, што је код мене ређи догађај, Џена спава, деца су у Сентомашу нам славном, животиње сам намирио и све ми је потаман!:cool:
Иначе је 16Ц, углавном облачно, без ветра, али влажно на све стране од кише која је ромињала сву ноћ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back