Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
i vi niste dobro, vidim![]()
nema potrebe da mi persiras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neku macku koja isto zavija duvan kao ti i cese jajca dok forumasi? bili bi sjajan par

a ti nekog koji sisa, ali ne sisu![]()
znam ja puno vaših istodobnika al su mi različiti svetovi...uostalom znam šta pričam, znaš šta pričam, nema potrebe da galamiš...i kamo sreće kad bi ja ovde sreo nekoga ko razmišlja kao ja, ko sluša istu muziku, voli santorini itd![]()
pa da podjete na velikom odmoru i raskinete do malog...injao : )
Не могу нану више на очи да гледам. То сам нашла у шпајзу.

..Cicak opet ima neki napad...

pa da podjete na velikom odmoru i raskinete do malog...injao : )

sad cemo ona i ja da smirimo jedna drugu![]()

evo, gledaj...evo pratim vas u stopu i ziva nisam da vidim to smirivanje![]()

Nema biljnog caja dok ne smiris napad
Em nemas pojma na koje si biljke dobila reakcije em dodajes sad nove sa vec napumpanim organizmom poblesavele odbrane, vrlo lako moze da prepozna i tu lipu kao neprijatelja tako blesav
Baci to iz ruku
Sacekaj par dana da se ustalis sa lekom i da se smiri reakcija pa onda cajevi....ne dolivaj sad ulje na vatru
Нашла сам табелу цветања по месецима. Сад разбијају траве и корови. Амброзија није, она удара у септембру.
Нашла сам табелу цветања по месецима. Сад разбијају траве и корови. Амброзија није, она удара у септембру.

Cile, oladi bre malo, imas muza udri po njemu, ostavi nas malo na miru![]()

a sta je u avgustu?