Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boze al si tupav
kako si sad stigo do radoznalosti
ja pricam o tome da pomognes coveku u nevolji, ja cim nadjem fon ja delam da se vrati sto pre, jer kontam da je taj ko je izgubio sad u panici
udjem u imenik i prvo ime zovem, ako taj ne moze da stupi u kontakt sa vlasnikom reci ce mi koje ime iz imenika da okrenem da moze da pomogne, i resen problem za cas
a ne da pustim coveka da se cvari u panici

И ја бих тако. Ја сам бре људима носила документа на кућу.

ja sam jednom upala u problem sa zakljucanim mobom pod sifrom, ma sile nema da mrdnes
srecom to bilo na periferiji u kg ulica sa kucama, provalih da je nekome iz ulice, pa sam od vrata do vrata dok nisam nasla vlasnika
da je negde u gradu nista ne mozes osim da cekas da zove, ako uopste mozes da se javis dok je pod sifrom tastatura, nisam upucena jer smatram to jednom od najvecih gluposti
posle sam i rekla toj klinki, skini sifru molim te mnogo bi manje muke bilo da je nisi imala :lol:

boze al si tupav
kako si sad stigo do radoznalosti
ja pricam o tome da pomognes coveku u nevolji, ja cim nadjem fon ja delam da se vrati sto pre, jer kontam da je taj ko je izgubio sad u panici
udjem u imenik i prvo ime zovem, ako taj ne moze da stupi u kontakt sa vlasnikom reci ce mi koje ime iz imenika da okrenem da moze da pomogne, i resen problem za cas
a ne da pustim coveka da se cvari u panici

Covek mi kaze - cim sam primetio da mi nema mob. odmah sam zvao i ti se javi.

Sta sam ti duzan? Pitam ga - je l ti imas dece? Imam. Koliko? Jedno. E, tom jednom detetu da kupis cokoladu i NAJVECI sladoled koji nadjes u prodavnici. Daj, nemoj da zezas, pa bar za neko pivo ili kafu da ti dam, pa nasao si mi mob. Cekaj, je l sam ti rekao sta da kupis detetu? Ok, evo ti ruka i hvala ti.

Poslednja izmena:
przim kobaje, uf sto volem ove sveze

953337e_kobasica-sveza_1.jpg

sto imas gard prema premia proizvodima?
to su proizvodi isto brendova koje prodaju, samo sto naprave dogovor sa njima da im izbace premia nalepnicu

Nemam, znam kako funkcionisu, isto tako znam da ne mora biti istog kvaliteta kao proizvod u originalnom pakovanju
drugo ne saradjuju bas sa najboljm proizvodjacima za sve proizvode
Imaju par proizvoda koji su im dobri i imaju par losih....
zelatin nisam njihov probala do sad pa sam bila u nedoumici dal jel dobar

Ja nikad nisam našao tuđ mob. Nalazio sam pare, novčanike, dokumenta, radne knjižice..sve sam uredno vrćao na adresu lična isporuka ...

..ja nikad nista tako znacajno, ali moji roditelji jesu jedne godine nasli, pasose i avionske karte nekog lika i njegovog kolege, i vide da treba da polete za sat ipo, odu kuci pa su
zvali aerodrom da jave preko informacija da je to nadjeno i da se te osobe jave mojima da dodju po to....moji nisu imali auto da bi nosili cak tamo....dosli ljudi brzom brzinom,
hteli da caste...i moji ni da cuju videli obojici slike dece u pasosima, ono poneli da imaju dok ne dodju nazad, to je bilo vreme i bez mobilnog telefona....bas su bili srecni oboje
sto si bas oni to nasli, uvek su govorili mozda bi neko samo prosao....ili bacio.....njima bilo sumnjivo jer je bilo tacno ispod kante za opatke okacene na stanici....valjda
onaj sto je zdipio bacio pa promasio kantu...ko ce znati....

- - - - - - - - - -

sto imas gard prema premia proizvodima?
to su proizvodi isto brendova koje prodaju, samo sto naprave dogovor sa njima da im izbace premia nalepnicu

..ma to su sve sestrinske firme prelivaju se pare iz jedne u drugu po potrebi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back