Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema objašnjavanja. Neće dom.

Meni se jako sviđa njegova odlučnost iako pretpostavljam da tebe ponekad izluđuje <333
Moja mama ima studenta, isto dečko neće u dom, više mu ovako odgovara, mir i tišina, druži se sa ljudima kad mu odgovara, uči kad mu odgovara (manje-više stalno :)).
Njemu je cilj da što pre završi fakultet a ne da troši vreme prilagođavajući se životu na gomili.

Meni se jako sviđa njegova odlučnost iako pretpostavljam da tebe ponekad izluđuje <333
Moja mama ima studenta, isto dečko neće u dom, više mu ovako odgovara, mir i tišina, druži se sa ljudima kad mu odgovara, uči kad mu odgovara (manje-više stalno :)).
Njemu je cilj da što pre završi fakultet a ne da troši vreme prilagođavajući se životu na gomili.

On je jedan fenomenalan mlad čovek. :heart: Vredan, sposoban, ambiciozan, sa karakterom teškim kao crna zemlja. :( Malo je reći da me "ponekad izluđuje".

Do sada se sve odvija onako kako je on zamislio, tako da mu, za sada, ostavljamo i izbor za način stanovanja na volju.

Realno,oni na stadionu su tu slucajno :aha:
i oni po trgovima,kaficima,ispred TV

O interesu ne bih ovaj put, :aha:

- - - - - - - - - -

jao i ja :D

...pa nemoj, gledajte ko vam brani, ali nije nuzno da celi svet glada....svasta sa vama....

- - - - - - - - - -

Nego,da vas pitam nesto
el vlada u bgd ovih dana neki stomacni virus sa temp do 38? :think:

Posto sam sinoc kad sam dosla s puta zatekla sina prilicno komiranog od temperature
danas isto doduse u malo blazem obliku :neutral:

...ne cuh da se iko zalio, ali mozda je pio nesto hladno ili sta vec sto mu ne prija, pa da je tako odreagovao....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back