pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.361
tebre daj linkPa dobro, ja ovo gledam preko kompa na strimu, pa sam uskraćen za Drulu... Da nije i Perica Ognjenović, zvani Čelo, u studiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebre daj linkPa dobro, ja ovo gledam preko kompa na strimu, pa sam uskraćen za Drulu... Da nije i Perica Ognjenović, zvani Čelo, u studiju?
Pa ne vredi čičak, kad po sto puta postavljaju klupe i nađu se neki glupani da svoju moć mere na njima, u mraku.
Valjda neko tu decu vaspitava, da ima malo poštovanja prema sredini u kojoj živi.
Jeste onaj otvoreni šaht u sred parka razlog da neko od nadležnih odgovara i to preuređenje parka, pričao skoro baš direktor turističke organizacije, ne bi koštalo ništa za opštinu, projekat, uređenje i sprave za decu, ali tu je baš to ogledalo kućnog vaspitanja, kolektivni nemar, na svim nivoima.
Kod nas ima par enuzijasta koji se trude da deca imaju sportske aktivnosti, vuku ih da ostvare neke rezultate, da im služe kao uzori na širem planu. Ali i njih ćemo da dotučemo.
Pa nemaju kucno vaspitanje jer su mama i tata dobili otkaze, ili rade od 9 do 5, jedva prezivljavaju, nesrecni, siromasni, izgubljeni, nemaju kad i ne mogu da se posvete deci, nemaju s cim, ubijeni su u pojam, da deca nemaju kvalitetne aktivnosti.
Cak nisu u stanju ni da plate nekog ili postave kamere, pa da se to obezbedi.
Ne lomi se tamo gde je osvetljeno.
Ovo propada.
Treba tu decu usmeriti, zapitati se odakle gnev? Odakle bes? Zasto?
tetka, svi znaju ju za taj link
bokti dao zdravlje kumeevo ovde nekijeh: http://livetv.sx
Duze vreme se pitam isto...Seo za kompom,natocio domacu rakiju,drugu casu i razmisljam o zivotu..
Ima trenutaka kad te dohvate momenti i kazes,koj se rodio ..
zasto je zivot tako nepravedan ponekad,

pije mi se zovapopio litar soka od zove na eks
nisi u pravu.Šta zašto? Roditelji polusvet - deca polusvet. Stotinu opravdanja i racionalizacija, a ono u stvari sve stoka.
Ajd sad pusti nas da gledamo fudbal, gde ulećeš...
- - - - - - - - - -
Balegar, paljba i ti.

)a ti ces da odredjujes o cemu ce ljudi ovde da pisu...e svasta
Jeste.
Dave o fudbalu. ***** ih fudbal.
Nek pisu o njemu na Sportu.
Gledas fudbal, super. Dosta je... ne moramo znati svakog igraca, koga to interesuje. ,gledace i sam...![]()
Веома је интригантно зашто њих 22 трче за једном лоптом, уместо да сваки узме себи лопту па трчи за њом-Арт Бачволд(или Букхвалд по неким стручњаЈцима за енглески) американски новинар приликом једне посете Европи... врло занимљиво за човека из државе где се један од најпопуларнијих спортова(американски фудбал) игра елипсастом лоптом, тј да правилно речем елипсоидом!Dosadni ste... idite na sport... ***** vas fudbal... glupi fudbal... masa debila koji trce za loptom
Ko pise o kaki moje dece?a koga interesuju ovde kolicine kake tvoje dece?...ako ti ne odgovara trenutna tema jer nisi u centru paznje, izvoli na neku drugu, a ne da drzis slovo vecini...
Веома је интригантно зашто њих 22 трче за једном лоптом, уместо да сваки узме себи лопту па трчи за њом-Арт Бачволд(или Букхвалд по неким стручњаЈцима за енглески) американски новинар приликом једне посете Европи... врло занимљиво за човека из државе где се један од најпопуларнијих спортова(американски фудбал) игра елипсастом лоптом, тј да правилно речем елипсоидом!

Davite i vi pa ko vam prigovara?ti nas udavi mesecima, cuj ko pise![]()
Gde?Tražim detetu stan.