Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Радио цео дан, сад доспео, пијем јутарњу кафу и за не поверовати не једе ми се ништа конкретно само јагоде... добро и трешње, али још нису дозреле!:D

nisu neke jagode što sam kupovala, mislim meni se i ne jedu
mrzi me da dignem doope i odem po jagode i po kraju u redovnu proveri šta gde ima :aha:

Може. Има и сајт са ценама, није страшно. http://pivoikobaja.rs/wp-content/uploads/2015/02/novi-meni-1.jpg

Jbt vi bas dobro zivite... muz mora da ima lepu platu kad ovo "nije strasno"
Kod nas je kafa 30 din. Juce kad sam videla mal nisam pala u nesvest. Nes 80 najskuplji.

- - - - - - - - - -

Kod mene radno... od jutros trci tamo vamo... sutra tura...
Ali zato veceras u grad... par koktela... pa malo djuskanja... smejanja... zezanja... i sutra ranom zorom na posao... :)

nisu neke jagode što sam kupovala, mislim meni se i ne jedu
mrzi me da dignem doope i odem po jagode i po kraju u redovnu proveri šta gde ima :aha:
Ово су наше домаће са салаша(на ужас оног сиротог вегана на земљи ђубреној згорелим стајским ђубривом!!!:hahaha:) тек прошле недеље су почеле да дозревају и биће их бар још три недеље, а трешње стижу вероватно крајем наредне недеље, вишње неколико дана после трешњи, крупне бордо црвене и слатке скоро као трешње.

neskafa koju ja u kaficu ne pijem je oko 180-200 zavisi gde izlaziš
ja pijem kratki espreso i to ti je minimum 110 kinti

- - - - - - - - - -

Ово су наше домаће са салаша(на ужас оног сиротог вегана на земљи ђубреној згорелим стајским ђубривом!!!:hahaha:) тек прошле недеље су почеле да дозревају и биће их бар још три недеље, а трешње стижу вероватно крајем наредне недеље, вишње неколико дана после трешњи, крупне бордо црвене и слатке скоро као трешње.

blago tebi :aha:
zavidim u umerenim količinama
jedva čekam da dođem u godine da imam svoje voće :aha:

Kod nas tresnje vec mozes jesti ako volis malko zelenije...
A visnje par stabala zrele...
Cekam da mi sutra prodju gosti... pa da od nedelje poberem i turim sto u kolac, sto u zamrzivac.... kod mene se tresnje jedu nemilice a kolac sa visnjama nikad ne doceka mrak

Kod nas tresnje vec mozes jesti ako volis malko zelenije...
A visnje par stabala zrele...
Cekam da mi sutra prodju gosti... pa da od nedelje poberem i turim sto u kolac, sto u zamrzivac.... kod mene se tresnje jedu nemilice a kolac sa visnjama nikad ne doceka mrak
Ја све воће орезујем да се лако може брати, мени на првој, евентуално другој пречки мердевина, деци једну, две пречку више.
Само пустим децу на воће(ко губаре:mrgreen:), а они доносе и истресају у вангле, жена пере, ја пијем шпрингли лингије, после се одвалим од шуЊке/сланине и навалим на воће... организација!:D

slušam...

1111_foto1_product_groot.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back