Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Precenila sam se... :lol: dva parceta strudle su maksimum... jedna sa rogacem jedna sa makom... silno je...

Pojela sunke malo... onako je seckam stojeci i meracim...

I ja kraju zalila sa sokom od zove... mm pravio pre neki dan... :)

- - - - - - - - - -

Sad mogu da idem na spavanje... :lol:

Pogledajte prilog 386567Pogledajte prilog 386568

Vidi sta jedem... ovo sluzim mojim gostima u vinariji... mak specijalno iz jednog mesta u okolini... SVI odusevljeni molili me da im prodam... :heart:

Sve cu ovo sad da smazem... preukusno je :)
u okolini aa,samo da nije iz Kolumbije..:lol:
odlicna kombinacija sa vinom..bices vesela i vesta nocas.:mrgreen:

ovo je bilo danas,delo mojih ruku hehe,ostalo jos tri parceta al ne smem da im se priblizim..
bicu ruzan i debeo ako tako nastavim.:rotf:
Pogledajte prilog 386569

Nisam nocas spavala kod kuce, uletela jutros rano da se presvucem za posao i ostavim cerki kintu za dzeparac..spremanje za posao mi je oduzelo 15 minuta, a raspremanje tinejdzerkinih stvari, sto iz kupatila, sto bacanja u korpu, sto ovako, sto onako - 20minuta. e, mamicu ti lenju, da ti mamicu :mrgreen:

sad citam postove oko pranja vesa i lakse mi je malo, kad vidim da imam jos sapatnica..mislim i moja je, kad je bila mala, rado ukljucivala masinu i pomagala oko prostiranja..sada sam ubedjena da moje dete misli da kod nas u stanu obitavaju vilenjaci koji nocu skupljaju, peglaju i distribuiraju ves po ormanima :aha:

ceo vikend provela sredjujuci podrum kod mame, godinama samo dolazemo i trpamo stvari na police. dva puna dzaka otislo u crveni krst, kofer pun igracaka. ostalo poslala na kosovo rodbini i bacili jos 3 dzaka svega i svacega. prvo mi je delovalo kao protracen vikend, alionda sam usla sinoc u podrum i videla kako je divno okrecen i sredjen, sa samo nekoliko plasticnih kutija na policama :D
bila u outletu i kupila divneeeee patike i majicu za vezbanje :D

Citam prijavu stranke, na rad lokalne samouprave u Loznici..i ide, ide, sve redno nabraja, a pisano rukom,ne otkucano, oci mi ispadose..taman htedoh da ne citam dalje, kad opa!
pise dalje gospodin "a, kao poslednji adut, ako gospodin taj i taj ne promeni svoje bahato ponasanje, upotrebicu Vucicevu tastu Grozdu, koja je moja drugarica iz gimnazije, da ga, preko nje upoznam sa slucajem. vi onda vidite d ali vam se to isplati" :D :D
Sad razmisljam da li da trazim dopunu predmeta, da vidim koji tacno brak, pod rednim brojem, gdja Grozda pokriva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back