Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas na gangway, stoji rumunka koleginica pored mene, idu dva amera i rumunka kaze " take a picture with serb", crnci kao "serb"??? ok lets take a picture with serb.

I onda dva ogromna crnca imaju sliku sa srbinom hahahaha

Prislo mi neko dete, ne da mi krenuti kuci, ja mu kazem Ja sam udata i imam dvoje dece. Kaze on Ali ne delujes mi kao neko ko laze. ahahhahahahahahahhahahahahahhaha

- - - - - - - - - -

Bacali neki stiropor u djavi... evo kuca puna snega ahahaha

Nas aerodrom više uopste ne deluje loše...prijatno sam iznenadjena...cak su i cene u redu...i taksisti ne kradu...kao zona sumraka u odnosu na moje sećanje...dosta toga je znatno bolje i vrlo funkcionalno, sve potrebno je tu...

Sve sam poradila, univer, pijaca, okupala se, namackala, spremila stan, uključila veš, pristavila supu i sad gledam da l mi je crkla ringla ili nije, ne mogu opet da zovem da smaram muža, na sajmu je ceo dan, a već sam počela sa pitanjima - gde se uključuje pretpranje, ako ga pitam i na koju ringlu da stavim supu, bojim se da će tražiti razvod :)))))

- - - - - - - - - -

Njao, vid Jacob na brodu :)))))))

• Podržavam
Reactions: Em.
...bila u DM-u..koliko god vodis racuna sta kupujes opet se nakupi..ali sam sad mirna prilicno...

..dosla pa prebrisala podove, vratila prostirke oprane, ciste mirisljave na svoje mesto...stavila rucak i sad malo forum :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back