Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта фали, има баш добрих песама.

Nemam pojma, ne secam se kad sam videla Evroviziju. Al u ovoj usrraN\oj EU NEK SE ZABRINU o drugim stvarima. Jbte, izasla danas, trcala ovamo onamo, I u povratku kuci kontam daj da kupim pivo I popijem na miru u parku. Sednem ja u park da popijem pivo (limenka pola l). Prodje neko parkovsko obezbedjenje I isterase me iz parka jer u njemu ne sme da se pije alcohol
Pa jbm ti zivot ako u parku ne mozes limenku piva da popijes
Pri cemu sam ja do toga srela lika koji duva
Jedno 5-oro vlasnika pasa bez povodaca il brnjice
Al dobro
sledeci put cu da sipam votku u flasu od vode I da duvam na njih

Nemam pojma, ne secam se kad sam videla Evroviziju. Al u ovoj usrraN\oj EU NEK SE ZABRINU o drugim stvarima. Jbte, izasla danas, trcala ovamo onamo, I u povratku kuci kontam daj da kupim pivo I popijem na miru u parku. Sednem ja u park da popijem pivo (limenka pola l). Prodje neko parkovsko obezbedjenje I isterase me iz parka jer u njemu ne sme da se pije alcohol
Pa jbm ti zivot ako u parku ne mozes limenku piva da popijes
Pri cemu sam ja do toga srela lika koji duva
Jedno 5-oro vlasnika pasa bez povodaca il brnjice
Al dobro
sledeci put cu da sipam votku u flasu od vode I da duvam na njih

Тебе нико није бичем терао да дођеш у њихову земљу.

Тебе нико није бичем терао да дођеш у њихову земљу.

Pa sta seru o ljudskim slobodama, znaci Slobodan si da se napijes u centru grada u kaficu I valjas se, al nisi Slobodan da popijes jedno pivo u parku? Slobodan si da vuces sa sobom 3 kuceta ko teleta bez brnjice (ozbiljno, napali me pre neki dan, vlasnik kunja hebe mu se, mrtav pijan) pred supermarketom, izaslo obezbedjenje I tera vlasnika, rusi izgled lokala, a mene psi nek pojedu, sta li. Nije bitno ko koga gde tera, bitno je da ako na tarabi pise ne moze, onda ne moze ni meni ni drugima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back