Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Заборави спавање, спаваћеш у авиону. Узми неки бенседин и кулирај.

Adrenalim, trenao si da popijes nesto da te malo smiri i opusti, al sad je gotovo...probaj malo toplog mleka i meda to hoce lepo da pomogne, fa odspavas bar tri četiri sata

ma nema spavanja, moram u 2 da krenem za aerodrom, u kragujevcu sam, a nikad nisam voleo lekove za smirenje,

I nije ovo neki strah ni uzbudjenje nego ne volim da cekam, iscekivanje me ubija, ja ni bus ne cekam radije idem peske :lol:

- - - - - - - - - -

Ма нема шансе. Боље да сада буљи а да спава у летелици. :mrgreen:

imam 2 i po sata do pariza od bg, posle imam samo 1 i 20 minuta da se prebacim na drugi terminal na sarl de golu i onda milina 10 sati leta do atlante, pa 4 sata cekanja do leta za kankun pa opet 2 i po sata leta.

Ima bukvalno ceo jedan dan da letim ili da sedim na aerodromima, al bar je pozitivno to sto zbog vremenske razlike stizem tamo isti dan, oko 20h po njihovom :lol:

Отварам глупаве теме на Крсти и одговарам на такве теме јер сам уморна за било какве смисленије активности и сморила сам се док чекам да ми се коса осуши, а суши се споро без фена који је цркао па сам га данас бацила...И карактерно одолевам кревету јер боље је и досадно блејање на интернету него јутарња главобоља због спавања са мокром косом.

A bas mi drago zbog ovo dvoje brigadira... ih bre kad ga metlaja dovati... ima palacinku ljubavi od njega da napravi... divno :heart:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Драго ми је зато што ће бити тамо где желе и радити оно што хоће али ипак ми је жао што ће бити тако далеко.

:zag:

- - - - - - - - - -

ja sutra letim ceo dan kozumel majami orlando, al su napravili velie razlike u putu pa ima da camim po aerodromima ceo dan....bezveze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back