Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Banovom brdu neka sitna kisa. Nadjoh 20 din u papiru i dodah jos 10 za Rumenka. Pre toga nadjoh na Sajmu malo vise od polovine novcanice od 200 d pa me interesuje da li se to racuna kao da sam nasao 100 din ili kako?
Ако је очуван серијски број добићеш кинту у вредности новчанице умањену за неку суму због оштећења, али свакако знатно преко 100 динара.

Ако је очуван серијски број добићеш кинту у вредности новчанице умањену за неку суму због оштећења, али свакако знатно преко 100 динара.

Samo sam se nasalio da je 100 kinti jer je polovina. Znam da moze da se menja u bilo kojoj banci. Inace, i ostecenje novcanice takodje se mogu zameniti. Skoro sam zamenio jednu crvenu jer joj je falilo malo vise od vrha novcanice. Naravno, nikakva provizija nije bila.

...izasla napolje do prodavnice i gledam nigde nikog, prosto ne verovatno da se narod zatvori u kucu cim malo oblaka vide, a pritom kukaju danima kako
im je vruce....ok i jeste vruce bilo, prva ne smem i ne mogu po toj vrucini, ali sad je bas prijatno...a ulica potpuno pusta, kao da niko ni ne zivi tu....:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back