Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stigo, obavio to, i pogbego, ni kafu nece, mucenik ziv nije
sekretarica mu zakazala zemun i mali mokri lug jedan za drugim sa razlikom od sat vremena, ako je ona normalna
oce covek menja department, od ovoga nit jede nit zivi kaze, 8-20h jedan on jedini za ceo beograd da ide na terene, prico sa gazdom, pa je ovaj stavio oglas sad ce da zaposle jos neke da pokrivaju bg, a on da promeni odeljenje da prodise
idioti
retko dobar majstor, samo je stos sto on radi merenja i grube nacrte kad narucujes prozore, nije servis za popravke, ovo se cimo jer sam ga ja direkt zvala, inace da sam firmu ko zna koga bi poslali iz servisa, namerno sam zahtevala njega jer znam da je dobar

al me poremeti sa ovim kasnjenjem sad zesce, htela da obavim nesto u gradu....al nije namerno znam

Poslednja izmena:
Само изветрено сме да пије, управо зато.

- - - - - - - - - -

Син се јавио са логоровања, боље му је. :ok:

ma nema unutra nista sto sad organizmu treba
bezi bre sad to je zadnje sto treba da joj da

- - - - - - - - - -

Probala i čaj od nane
i so u vodi
i orosal
i kiselu vodu
i običnu vodu

sve je povratila posle 5 min

onda vodi na infuziju, nema sta dalje da cekas, dehidrirace
lepo ce da je bocnu sa koktelom lekova i ima da se preporodi

a dobro je :D
ja ti rekoh sme duplo, prenosim reci alergologa, a on kako oce, znacajna je razlika kad se drmnu dve (ujutru i uvece po jedna) bas se smanje siptomi kad su ti najjaci udari

Сад каже да га је неки лик смарао што пије то што пије. Реко', терај га у ону ствар, ваљда ја знам шта су симптоми алергије, и сама сам патила од тога.

Сад каже да га је неки лик смарао што пије то што пије. Реко', терај га у ону ствар, ваљда ја знам шта су симптоми алергије, и сама сам патила од тога.

dovoljno je mator da zna neke stvari
a tih zamlata sto propovedaju svakakve baljezgarije ima uvek, zna se de se oni posalju - u tri pm

E pa cvrc
Zvala docu,pre cocacole :lol:

kaze,nema sanse da dehidrira,nije beba
ALI...ne sme da pije nista osim caja od nane ili kamilice
i to po dve kasicice na 10 min

gadan neki virus
Mamicu mu :evil:

ajhahah nema sanse hahahah
reci to zgrcenoj pozuteloj metli od pre neku godinu sto se zbilo, napisah vec

a tema: ono kad na ranjeni prst seckas luk, pa znaci katastrofa, cu dumrem kolko pece sad pola sake

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back