ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
A rak-ovan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta sam cvećkaNaebala si ga...bik, a u podznaku je lav.sad sam pogledala na osnovu podataka.
![]()

Riba devica

Ovde sunce, skuvo sam se.Otera me pljusak iz setnje kuci![]()
Не дајем 5 пара на хороскоп.
Онај сиромашак Златко Златковић, тзв еминентни астролог ни своју смрт није предвидео.
Скрнџао се на улазу у Мађарску код Ђера пре две недеље.

Ovde sunce, skuvo sam se.
E nabavih rakiju 25 godina staru, trazila mi sefica juznoafrikanka, kaze kad god dolazi neko iz srbije trazi rakiju hahaha

Kako stoji stvar s onim disocijalno-disfunkcionlnim imaocem teške avitaminoze B-12?Smrt se ne gleda obicno..a i ne vidi se sebi, al ja imam dara da viidm bolescine i smrt.
- - - - - - - - - -
Usrecio si se sa seficom..ta je opasan alkos
Nego, zar nisi na brodu?
- - - - - - - - - -
Sto mi se pije vince..![]()
Kako stoji stvar s onim disocijalno-disfunkcionlnim imaocem teške avitaminoze B-12?

Smrt se ne gleda obicno..a i ne vidi se sebi, al ja imam dara da viidm bolescine i smrt.
- - - - - - - - - -
Usrecio si se sa seficom..ta je opasan alkos
Nego, zar nisi na brodu?
- - - - - - - - - -
Sto mi se pije vince..![]()

Mazim se sa ovom malom šmizlom a ona rođena pre ni 9h a već se smejulji... prelepo![]()

Mazim se sa ovom malom šmizlom a ona rođena pre ni 9h a već se smejulji... prelepo![]()

Cestitamoooo kockiceDa da
Marija je došla u 10:39
3270g teška i 53cm dugačka![]()

A ja sam Rak. Podznak valjda Jarac... nemam pojma... rodjena u 19:30h...Jao i ja sam riba al nisam devica.
Ako se secam dobro mislim da sam riba rak

Cestitamoooo kockice
A ja sam Rak. Podznak valjda Jarac... nemam pojma... rodjena u 19:30h...
- - - - - - - - - -
Tema: gledam tv i razmisljam se da li da pojedem deci kinder jaje. Jako mi se jede slatko a nista sem toga nema

Cestitam!Da da
Marija je došla u 10:39
3270g teška i 53cm dugačka![]()

Broda nije ni bilo, al zar ja nisam na njemu?
![]()

Broda nije ni bilo, al zar ja nisam na njemu?
![]()