- Poruka
- 21.131
Pravim pauzu ali bez cigareta
Sledeće mi je kupatilo i patos
Ne pušim već 5 sedmica
Sledeće mi je kupatilo i patos
Ne pušim već 5 sedmica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vikinzi su vrlo retko jahali, cak i u bitku ako su isli konjima sjahali bi pre bitke, tek dolaskom feudalizma negde oko 13 veka pojavljuju se kao odgovor na nemacku konjicu konjanici u skandinavskim zemljama. Ti konji su sluzili za teret.

Ne rusi mi snove.Ti mali rundavi konji su konji vikinga..jako stara rasa. Ako su konji vikinga, znaci vikinzi su ih jahali.
![]()
Vikinzi su vrlo retko jahali, cak i u bitku ako su isli konjima sjahali bi pre bitke, tek dolaskom feudalizma negde oko 13 veka pojavljuju se kao odgovor na nemacku konjicu konjanici u skandinavskim zemljama. Ti konji su sluzili za teret.
I uopste jahati po planinama...Vidis da su ih jahali od 13 veke..i to se racuna.![]()

dakle ako uopste odem ima da jasem malog, rundavog konja
Regina i Jacobe siqterdakle ako uopste odem ima da jasem malog, rundavog konja
![]()

Regina i Jacobe siqterdakle ako uopste odem ima da jasem malog, rundavog konja
![]()

To su setlandi
- - - - - - - - - -
ovo mi je mnogo slatko

Sto bas su slatki![]()

Oces gologuze?
Akhal Teke
![]()
pa sta, vidi im dzemperciceTo su setlandi
- - - - - - - - - -

Odkad njima kupiraju repove? Gde si nasao ovo?
Inace nerepvazidjeni su kada je boja u pitanju, jedini su sa metalik odsjajem.
pa sta, vidi im dzempercice![]()
Ljudi ih drze uglavnom kao ukras u dvoristu jer su kao plisane igracke....Za ne vervati je, ali ti setlandski poniji su najveca djubrad od konja, ujedaju i udaraju i strasno su tvrdoglavi, nista ne mozes da ih naucisLjudi ih drze uglavnom kao ukras u dvoristu jer su kao plisane igracke....

Za ne vervati je, ali ti setlandski poniji su najveca djubrad od konja, ujedaju i udaraju i strasno su tvrdoglavi, nista ne mozes da ih naucisLjudi ih drze uglavnom kao ukras u dvoristu jer su kao plisane igracke....

Одвратно.