sad sam se setila kako nas je profesorka matematike u srednjoj slala na umivanje, samo ako slucajno namazes onu apotekarsku crvenu grozdjanu mast![]()
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad sam se setila kako nas je profesorka matematike u srednjoj slala na umivanje, samo ako slucajno namazes onu apotekarsku crvenu grozdjanu mast![]()
Pokusavam da se nasminkam gledajuci yt tutorijal,izgledam ko trandza.
AHAHAHAHAHA kod mene je pogresna glava u pitanju ocigledno..izgledam ko krompir sa obrvama hbt... a ja morala drzati vodu u ustima, paaa sigurno dobrih pola casa jer nikako nije uspevala da me ucutka.. hahahaha..
Pijem caj, a iskreno i nije neki, pih.. kao da je od neke suve trave skroz sumnjivog porekla.. hahaha
- - - - - - - - - -
![]()
To i je poenta sminkanja.....transformacija... Samo kod tebe negde skrenulo u krivom smeru...![]()
AHAHAHAHAHA kod mene je pogresna glava u pitanju ocigledno..izgledam ko krompir sa obrvama hbt![]()
Mozda sam pogresila zato sto sto je u pitanju muskarac koji se sminka..mozda ipak nadjem neku zenskuMa jok bre, samo pogresan turorijal....kad ti ja kaze... de ti to ipak proveri .. hahaha..
Mozda sam pogresila zato sto sto je u pitanju muskarac koji se sminka..mozda ipak nadjem neku zensku
Idi bre... zagrcnuh se cajem... hahahahaaha!
Hahaha cekaj sad cu ti naci..moras videti to
- - - - - - - - - -
Za ovaj tip aritmije, samo revolucija je lek, a o poljupcima naknadnomoj poljubac je lek![]()
Pokusavam da se nasminkam gledajuci yt tutorijal,izgledam ko trandza.
Za ovaj tip aritmije, samo revolucija je lek, a o poljupcima naknadno![]()