ZvonkoPiksel
Zainteresovan član
- Poruka
- 137
eeeee moram da idem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..kako ce sama, kad muz mora da ucestvuje u svemu ravnopravno....![]()
Deca su privelogovana uvek.Da se ubijes.
Pre toga cu da se razvedem.
Budala sam... jesam... umesto da odem sama i odvedem dete ja kazem mm ajde sa nama.
Zadnjih 15 dana sam mu 15 puta rekla da tamo moramo biti u 9h. NIJEDNOM ME NIJE SLUSAO!
U pola 9h me u kolima pita:"A kad treba da budemo tamo?" Aaaaaa... kazem u 9h.
Stignemo u 9:10h. Pa nas sa jednog odeljenja posalju na drugo(nismo nikad bili tamo, ne znamo gde je sta), dok smo nasli i na salter da predam knjizicu, kad se sestra srucila na mene:"Ne moze!!! Ne moze!!! 9:20h je!!! Rekla sam do 9h!!! Ne primamo!!! Sta me briga sto ste uopste krenuli ako ste znali da necete stici!?!?!? Ne moze!?!?! Ne moze!!! Jel idete na autobus i kasnite 20 min. Sta me briga sto ste 50km presli. I odvojili ceo dan za ovo. Ne moze!!"
A u cekaonici bar 50 ljudi.
Okrenemo se i izadjemo. Onda smo pola sata trazili nekog doktora. Na kraju smo cekali do 11:30h i primi nas neki lekar ali nije imao onaj stakleni sto ali svakako kaze trebaju ulosci. Ispise papir i uputi nas gde da odemo da mu uzmu otisak. Mi tamo, ono ne radi. Rade do 12h. Od 9-12h. Pogledamo na sat 12:03h ****** jel moguce!?! Poludim na mm-a... jer bi stigli da me je slusao.
Sad idem po malu... i njoj da kupim lekove i mast za oci.
Pa popodne medu kod dr. Jer i on kaslje.
A kad cu ja stici ne znam. Oci me peku. Crvene su kao bulke vec danima.
Besna sam kao ris!
Sad ponovo u ponedeljak klajcaj do Sombora za otisak. Pa za dve nedelje ponovo po uloske.![]()
Sredstvo za čišćenje je sirće, uđeš u tuš kabinu, zatvoriš se, ispršćeš, taman ti omekša i kožu i kosu, opereš i sebe, 2u1))
moje prethodno sredstvo za ciscenje je bio frosch (zabica) sa sircetom. majko mila, svaki put mi je malo falilo da povracam kad bih naprskala kupatila![]()
Za TSV radnje znam.
Cesto kupujem tamo, sanitarom sam i ja zadovoljna.
A ovaj proizvod za kamenac cu da kupim za par dana.
Nije los ni onaj tecni elektron, super riba.
I da doji. Nego sta...![]()
![]()
moje prethodno sredstvo za ciscenje je bio frosch (zabica) sa sircetom. majko mila, svaki put mi je malo falilo da povracam kad bih naprskala kupatila![]()
Cera jedino njih voli....imaju i odlicne sardine za 59 dinara, za pastete su savrsene....i tunjevina im je ok...ma svasta nesto ima tamo...
Deca su privelogovana uvek.
Razumem da imas svog licnog pedijatra i da treba da se zakaze,ali obicno se uzima u obzir ako neko dolazi iz unutrasnjosti.
stvarno stoka neotesana..
Cicak moras se pod hitno osvetiti muzu,takva neozbiljnost ne sme da prodje nekazanjeno !!![]()
Nisi obratio pažnju na caps lock "NIJEDNOM ME NIJE SLUŠAO", to je dosta indikativna činjenica i verno opisuje koliko on nju u stvari poštuje![]()
Ma to je afetu ljutnje samo..Nisi obratio pažnju na caps lock "NIJEDNOM ME NIJE SLUŠAO", to je dosta indikativna činjenica i verno opisuje koliko on nju u stvari poštuje![]()
Sta se desava,Damo?Nije mi dobro....
Ma to je afetu ljutnje samo..![]()
Ако негде мораш бити ДО девет а то место није у твом граду - онда се ЈБТ будиш у 6:00!
Može se reći da bi takvo ponašanje bilo i odgovorno i kulturno.
Sta se desava,Damo?
znas li sta je Cicak..A afekat svaki dan proradi jedno pet puta najmanje, LOL.
И самим тим не би дошло до писања мужомрзачких постова.
Da ne govorimo o bahatosti i socijalnoj neosetljivosti kao proizvodu sebičnosti i egocentricnosti, pa se prozivaju ljudi koji uredno i odgovorno rade svoj posao.