Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovi dr.nisu normalni. Izadjes od njih i pravac 1.ooo din u apoteku. Jbt za cega mi placamo zdravstveno osiguranje kad sve placamo i pritom 15 puta idemo i cekamo i gubimo vreme.

- - - - - - - - - -

Pa kriv je jer nismo krenuli na vreme. Da sam isla sama ja bih u 8 krenula ali je on na moje Ajmo ajmo krecemo vise... evo evo... i onda me u kolima pita!?!?!?!
Pritom on polako vozi i nema sanse da stignemo ali on tvrdi da mozemo jer uvek misli da nikog na putu nema.

- - - - - - - - - -

Odoh po malu. Jao kako sam besna.

Aman cicak, kada znas kakav je sto ne ides sama...

....oribala kupatilo i dosla da vam kazem da visi ne dajete pare na skupe preparate protiv kamenca u kupatilu....znaci odlican, ma savrsen antikamenac Magic lavanda,
a ima i drugih mirisa, za 70 dinara sa prskalicom.....u TSV radnjama....sve se sija, odusevljena sam....nikad brze oribano, i nikad jeftinje....
Afro, hvala za ovaj savet, vec neko vreme htela da se zalim kako nema sanse da izribam kamenac, a njagori mi onaj deo oko kade. :)

Haha, i to sto kazes, detalj na koji sam zaboravila...

..pa kako to da zaboravis, kad na svakoj temi o deci se provlaci prica da tata mora da ucesvuje u bebinom oodrastanju od momenta rodjenja
jer je to za bebu jako bitno da zna da je tata tu, a pritom beba nema pojma ni da je sama ziva...pusti Čičak frka i drama svud i u svemu, i
mora da bude ona u pravu sanse nema da omane...

Afro, hvala za ovaj savet, vec neko vreme htela da se zalim kako nema sanse da izribam kamenac, a njagori mi onaj deo oko kade. :)

..nema na cemu, em je jeftino em jako efikasno...imaju i sanitar za iste pare, koji nesto ne mirise bogznakako ali radi posao savrseno....inace su te prodavnice jako povoljne
za puno toga...jednom kad kupis nesto ides opet...mislim da povoljnijih nema...

..pa kako to da zaboravis, kad na svakoj temi o deci se provlaci prica da tata mora da ucesvuje u bebinom oodrastanju od momenta rodjenja
jer je to za bebu jako bitno da zna da je tata tu, a pritom beba nema pojma ni da je sama ziva...pusti Čičak frka i drama svud i u svemu, i
mora da bude ona u pravu sanse nema da omane...

Ukljucen je, ali izgleda sa 10 min. zakasnjenja :lol:

Mene sad zaintrigiralo sredstvo za ciscenje.

- - - - - - - - - -

Ljubi te i mackoljubac i macka.:D

Hvala.. uzvracamo... cica i ja..:D

- - - - - - - - - -

Užasan si, ovo je problem koji zaslužuje da dođe ns dnevni red Skupštine SAP Vojvodine, a ti tako:rida:

:zcepanje:
Pajbga, mislim stvarno nema smisla.... Nije lepo smejati se tudjoj nesreci..
Samo da udje u zapisnik, ja se ne smejem Čičku, nego reakciji doticnog forumasa...
.:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back