Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslala muza u setnju s decovima a ja oprala kosu... vezala kiku i gledam tv...

- - - - - - - - - -

Ja imam kadu i nikad je nisam napunila :( curka

pa bas si :lol:
sto je bre ne koristis kao sredstvo za smirivanje stresa...kukas kako si nekad napeta
decu bacis kod babe, muz radi, odvalis muziku, napunis kadu i masala...dva sata samo za sebe da se buckas i falsiras u ziku....eto ti stres terapija

- - - - - - - - - -

Žena mi pojela kruške, ubicu je

jesi joj odvalio sarmacinu? :deda:

Dancic :kafa:
Napolju je ok temp al je oblacno dusu dalo da zaspis stojeci

- - - - - - - - - -

Ja da imam kadu ne bih izlazila iz nje....mozda i bolje sto je nemam :lol:
Secam se ko majusna u plasticnoj kadi...necu da izadjem sile nema, pa mi dolivaju vrucu vodu da odrze temp vode...jedva me nateraju da izadjem :lol:
I u more kad ulazim ne izadjem po sat ipo dva, dok ne pomodrim :lol:

...meni se desilo u, pf, Kuala Lumpuru, cini mi se...tada sam bila presrecna kada sam videla ostavljenu poruku da je kada sanitarno sredjena bla bla a pored je regularna tus kabina sa onim "kisna suma" tusem, odusevljena...stakleni zid, iliti zida nema izmedju kade i sobe, soba prelepa, neki japanski stil...elem, rekoh sebi, sad ili nikad, napunim kadu, napravim baloncice, isao je neki film koji sam gledala kroz taj stakleni zid...nakon 10 minuta sam se smrzla i nekako zamasceno sam se osecala ali pre svega mi je bilo hladno...ustala, istusirala se i rekla - nije ovo za mene osim u ideji...

...meni se desilo u, pf, Kuala Lumpuru, cini mi se...tada sam bila presrecna kada sam videla ostavljenu poruku da je kada sanitarno sredjena bla bla a pored je regularna tus kabina sa onim "kisna suma" tusem, odusevljena...stakleni zid, iliti zida nema izmedju kade i sobe, soba prelepa, neki japanski stil...elem, rekoh sebi, sad ili nikad, napunim kadu, napravim baloncice, isao je neki film koji sam gledala kroz taj stakleni zid...nakon 10 minuta sam se smrzla i nekako zamasceno sam se osecala ali pre svega mi je bilo hladno...ustala, istusirala se i rekla - nije ovo za mene osim u ideji...

kako bre :( e bas si neka
ja sam ranije imala kade, a i znam sebe kad udjem u neku vodu ne izlazim dok mi bukvalno sve ne pomodri (nije bas pametno al hbg)
nemam kade vise nigde mnogo godina, i fali mi ponekad
bilo je u par hotela al ne mogu da se usudim, ovako delovale cisto al kontam da nije, nije biih tih nalepnica i sl, to samo na soljama negde ima, nisam na kadama nigde dobila to...a da se bakcem da ribam nema sanse

Poslednja izmena:
kako bre :( e bas si neka
ja sam ranije imala kade, a i znam sebe kad udjem u neku vodu ne izlazim dok mi bukvalno sve ne pomodri (nije bas pametno al hbg)
nemam kade vise nigde mnogo godina, i fali mi ponekad
bilo je u par hotela al ne mogu da se usudim, ovako delovale cisto al kontam da nije, nije biih tih nalepnica i sl, to samo na soljama negde ima, nisam na kadama nigde dobila to...a da se bakcem da ribam nema sanse

...nisam ni ja koristila, poput tvog Jakoba, volim topliji tus ali tada rekoh sebi, hajde, prilika, sad ili nikad...i stavila sam skoro pa vrelu vodu, neprijtno mi je bilo kada usla od toplote a toliko se brzo ohladila pa mi ni tada nije bilo prijatno...

...kao podno grejanje, prelepo mi zvuci, narocito u starim kucama sa debelim zidovima i visokim plafonima ali u praksi mi ne godi...i cula sam da je lose za vene, nije dobro za noge...a eto, da sam se na keca pitala ugradila bih...puno razmimoilazenja u mom slucaju izmedju maste i realnosti...

...nisam ni ja koristila, poput tvog Jakoba, volim topliji tus ali tada rekoh sebi, hajde, prilika, sad ili nikad...i stavila sam skoro pa vrelu vodu, neprijtno mi je bilo kada usla od toplote a toliko se brzo ohladila pa mi ni tada nije bilo prijatno...

...kao podno grejanje, prelepo mi zvuci, narocito u starim kucama sa debelim zidovima i visokim plafonima ali u praksi mi ne godi...i cula sam da je lose za vene, nije dobro za noge...a eto, da sam se na keca pitala ugradila bih...puno razmimoilazenja u mom slucaju izmedju maste i realnosti...

ja ni kad sam imao kade nisam voleo da sedim u njima, em se voda ohladi, em me mrzi da sedim dugo al ko sto rekoh obozavam da stojim pod tusem dugo, ima neceg opustajuceg u tusu koji ti udara u ledja

da ima vas kojima to krckanje u supi ne prija
volim i vruc tus da kisnem pod njim, al uvek ce mi kiseljenje u kadi biti lepse

- - - - - - - - - -

Vama muskima i nije zdravo zbog jajca(sto bi moj medo rekao :lol: )

odlicno!
j kopamo kadu u wc-u i potapamo te! :zkez:

Meni prija da potopim jaje u vruću vodu, al nažalost, nemam kadu :-/.
A inače mi je ta topla voda spas, samo kad osetim da imam problema s piškanjem potopim se na sat vremena, ošurim noge i stomak i posle bude superiška. Blagodeti tople vode iz toplane

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back