Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obicne su najlepse...kao i psi mesanci :heart:

Ali je i prava pozerka... :D
263hc3n.jpg

e i moja macka, koju sam imala kao klinka, je visila u lavabou, ujutru haos bude kad nece da se pomeri, ne mozes se umiti i oprati zube dok je silom ne izbacis :lol:

Ja sam na ovu pustila vodu.. al' to je toliko izopačena jedna mačka da voli da se kupa... eto, to sam prvi put kod nje videla...
Dok sam živela sa mojima stalno smo imali mačke... i bilo je par izopačenih k'o ova slično... osvetoljubive, namćoraste, izbegavaju maženje i slično...
Ali da mačka voli da se kupa i da ne možeš od nje da se istuširaš, e to nisam viđala.. a letos je uspela zbog toga da dobije upalu uva.

Ja sam se sad prijavila za posao snova, da mi je neko dao da napisem na papir sta bih najvise na svetu volela da radim- to bi bilo to.
I sad nemam volju da se prijavujem na ove druge.. Kao i sve u zivotu kod mene je ili to ili nista drugo:lol:

Ja sam na ovu pustila vodu.. al' to je toliko izopačena jedna mačka da voli da se kupa... eto, to sam prvi put kod nje videla...
Dok sam živela sa mojima stalno smo imali mačke... i bilo je par izopačenih k'o ova slično... osvetoljubive, namćoraste, izbegavaju maženje i slično...
Ali da mačka voli da se kupa i da ne možeš od nje da se istuširaš, e to nisam viđala.. a letos je uspela zbog toga da dobije upalu uva.

kreten :lol:

a mozda ima neki strah od napustanja, koji je jaci od straha od vode

- - - - - - - - - -

Ja sam se sad prijavila za posao snova, da mi je neko dao da napisem na papir sta bih najvise na svetu volela da radim- to bi bilo to.
I sad nemam volju da se prijavujem na ove druge.. Kao i sve u zivotu kod mene je ili to ili nista drugo:lol:

srecno :super:

:D
Da, i svesna je sebe... hahahaha, jbmti, a macka... pa sad ti meni kazi, kako?

One su prepametne.. rade na drugim nivoima svesti, ali ko kaže da je mačka glupa i da mačka ne kapira, taj mačku nije imao u životu. I to nema veze sa humanizacijom životinja.

- - - - - - - - - -

Hocu i ja macku!

Evo ti moje... ja je dajem po forumu već pet dana, niko neće da je uzme..:lol:

One su prepametne.. rade na drugim nivoima svesti, ali ko kaže da je mačka glupa i da mačka ne kapira, taj mačku nije imao u životu. I to nema veze sa humanizacijom životinja.

- - - - - - - - - -

Evo ti moje... ja je dajem po forumu već pet dana, niko neće da je uzme..:lol:

pa nije glupa ako je macka...umeju i zivotinje da se sepure samo tako...moja Lida (pas) se pravila vazna kad joj kazes jao, kako si lepa :lol:

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back