Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet sam se posvađala sa mačkom.
Dobijem knjigu na poklon od jako drage osobe.. jako dobru knjigu... od svih stvari u stanu ona se uhvati baš za tu knjigu da je grize... a danas ceo dan 'vako sjebbana se igram sa njom da gospođi ne bi bilo dosadno... I sad pokušava da provali u sobu da dođe do knjige... pa tačno ću da je izbacim kroz prozor ili ubacim u WC šolju i sednem na nju... i evo upravo dok ovo kucam, uspela je da prevrne pikslu... a i ja isto s tim pikslama.. šta ne praznim gomna.

Opet sam se posvađala sa mačkom.
Dobijem knjigu na poklon od jako drage osobe.. jako dobru knjigu... od svih stvari u stanu ona se uhvati baš za tu knjigu da je grize... a danas ceo dan 'vako sjebbana se igram sa njom da gospođi ne bi bilo dosadno... I sad pokušava da provali u sobu da dođe do knjige... pa tačno ću da je izbacim kroz prozor ili ubacim u WC šolju i sednem na nju... i evo upravo dok ovo kucam, uspela je da prevrne pikslu... a i ja isto s tim pikslama.. šta ne praznim gomna.

mackica :zaljubljena:
:D a kod mene sve naopako... :roll:

gde naopako, nisam bas ni ja morala da zderem kolace sada :lol:

A danas sam je baš hvalila kako je bila uviđajna kad je moje spuštanje u pitanju.. eto poenta je da je ne hvalim... sad grebe kauč... valjda pokušava da dobre do središta Zemlje... kao da ga ja već nisam dovoljno sjebbala kad se glupača zavukla, jer je kurčevita samo kad sam ja u pitanju, pa sam morala da ga režem da se idiot ne uguši, jer se zaglavio... Osim što je nemoguća, još je i smotana...

moze, nemam luster :D

za sutra nemam nista, ima da kriziram :lol:

Hahaha, saljem ti ja... Samo reci na koju adresu...

a kad spominjete cice, ovo je moja ljubimica, mnogo je munjena ali ja je volim... :heart:
rgysk7.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back