Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kako se osecas, sta kazu lekari?

..srecan ti ceri rodjendancic :heart:

Ja sam od juče kući. U suštini se grlić materice opet povećao, samo sam bila 1cm otvorena i nije bilo kontrakcija. Sve u redu, pustili me kući ali sad 8 nedelja ležanja... da se ekstremno pazim i bla bla truć... a meni već EKSTREMNO dosadno... :lol: Ja se osećam samo dosta umorno. I ova mala šmizla se baš puno pomera, dosta je aktivna :aha:

Hvala :heart: bilo nam je lepo sinoć i lepo su se svi proveli :D

Ja sam od juče kući. U suštini se grlić materice opet povećao, samo sam bila 1cm otvorena i nije bilo kontrakcija. Sve u redu, pustili me kući ali sad 8 nedelja ležanja... da se ekstremno pazim i bla bla truć... a meni već EKSTREMNO dosadno... :lol: Ja se osećam samo dosta umorno. I ova mala šmizla se baš puno pomera, dosta je aktivna :aha:

Hvala :heart: bilo nam je lepo sinoć i lepo su se svi proveli :D

..pa dobro je ako to tako moze....onoj mojoj je receno da kad se povuce i poravna nema nazad....i ona lezi i prima inekcije....

...fino bas, da je Marta bila zadovoljna, a to ne sizi, citaj, pleti, radi već nesto da se zabavis samo ne ustaj...proci ce i to za cas....videces :zag:

To ti je Čičak za pohvalite se, a ne ovu temu.

Kazu nije. To zene rade svaki dan kad stignu s posla u 17h.
Rucak bio odlican. Deca se napucala.
Mm i ja lezimo na trosedu, on trazi lap top na netu da mi uzme a ja forumasim. Klinci jurcaju, igraju se prodavnice, malo kose parket sa daskom za peglanje... odmorimo malo, pojedemo kolac i tortu i idemo napolje u setnju... da se indijanci istrce :heart:
Mm kaze da mi je rucak savrsen! :)

Bas sam srecna! :)

Kazu nije. To zene rade svaki dan kad stignu s posla u 17h.
Rucak bio odlican. Deca se napucala.
Mm i ja lezimo na trosedu, on trazi lap top na netu da mi uzme a ja forumasim. Klinci jurcaju, igraju se prodavnice, malo kose parket sa daskom za peglanje... odmorimo malo, pojedemo kolac i tortu i idemo napolje u setnju... da se indijanci istrce :heart:
Mm kaze da mi je rucak savrsen! :)

Bas sam srecna! :)

Ma lažu. Ja evo sad spremam doručak.

- - - - - - - - - -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back