Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..oko 500 dinara...
- - - - - - - - - -
...meni je kafa najmanji trosak mesecno, oko 500 dinara ona jedna veca limenka mi bude za mesec...
- - - - - - - - - -
..meni su sve te vode uzas blagi...i sve mi imaju isti neki smrduckavi miris...
Kafu ne moras da pijes da bi prezivela a vodu moras.
Ako ce kvalitetna voda tipa prolom da vrati tvoj organizam u balans onda odlucujes sta ti je prioritet.
Ne znam kakva vam je voda tu, kod nas je tvrda, puna kamenca, i zato imamo kamenje i pesak u bubrezima.
Da zivim na Zlatiboru naravno da ne bih kupovala vodu. Ali zivim gde zivim.
Moji imaju filter ispod sudopere. Jos bolje resenje ali se meni ne busi sudopera.
Jel si rekla da hoćeš da alkalizuješ organizam?
Prolom voda je najalkalnija voda i kod nas i šire.
Negazirana i pitka je, a popi je samo tu jednu čašu uz limun i med.

- - - - - - - - - -

Пази ја се сећам када је још 80их један маркетиншки стручњак из САД рекао да ће убедити становништво да се налива водом и то још флашираном!!!
Две литре дневно редовно не попијем ни ја од 198 цм и око 90+кг који једем ко три дебела Немца.
Пијте када сте жедни, једите када сте гладни.
Ja sam morala kod hipera i to mi je ostalo urezano.
Danas ako popijem 2 case vode dnevno. To je odlicno.

Poslednja izmena:
Ala je hladno, bog te :eek:
Posla bez kape, sa kosom podiignutomu pundju, usi mi otpale do posla, pu. februar je i sve i treba da bude hladno, ali bas je nesto neprijatno.

ali petak, petak :heart:
Ti se meni jako svidjas. Eto morala sam to da izjavim. :)
Pozitivna si. I kad si negativna pozitivna si.

A ja prestajem. :(
Retko kad se desi da trazi... cak nece ni kad je ponudim. Nema vremena.
Drago mi jer vidim da odrasta a malkice mi zao sebe... porastose mi deca... :heart:

oce to kad se mozak skemba sa previse baze :lol:

sta treba dve srane trabinjanja vas nekoliko o soda bikarboni da citiram sve??!! da se ti ne bi uvredio klinjo?
ocu srce obavezno, smamo da ne kmecis :mazi:

Kada bi mene takve prozirne i prazne osobe mogle uvrediti, ja bih se stvarno zabrinuo za sebe i svoje misaone kapacitete.

Forumska komunikacija zasniva se na obraćanju nekome direktno, a te paušalne, šatro zgražavajuće tvrdnje u fazonu šta sve neću pročitati bez ikakvog kontrastava, su karakteristične za jajare, pardoniram na izrazu.

I, onda kao znak slabosti i intelektualne inferiornosti ide smajli koji mazi po glavi i etiketiranje vezano za godine. :D
Promoćurno, nema šta.:super:

Ti se meni jako svidjas. Eto morala sam to da izjavim. :)
Pozitivna si. I kad si negativna pozitivna si.

A ja prestajem. :(
Retko kad se desi da trazi... cak nece ni kad je ponudim. Nema vremena.
Drago mi jer vidim da odrasta a malkice mi zao sebe... porastose mi deca... :heart:
u tom zecu i lezi grm :lol:

cickava pa sta cemo mi bez tvog dojenja, to je stub ovog pdfa :eek:
deder napravi jos jedno pa da blazeni citamo jos 3 godine o tome :zaljubljena:

tema: begam napolje, tika taka
kasni.gif

Kada bi mene takve prozirne i prazne osobe mogle uvrediti, ja bih se stvarno zabrinuo za sebe i svoje misaone kapacitete.

Forumska komunikacija zasniva se na obraćanju nekome direktno, a te paušalne, šatro zgražavajuće tvrdnje u fazonu šta sve neću pročitati bez ikakvog kontrastava, su karakteristične za jajare, pardoniram na izrazu.

I, onda kao znak slabosti i intelektualne inferiornosti ide smajli koji mazi po glavi i etiketiranje vezano za godine. :D
Promoćurno, nema šta.:super:
Ja nemam pojma koliko ti je leta....probaj sad da procesuras tu info, sa baznim mozgom verovatno ces pogresno opet zakljuciti sve :lol:

u tom zecu i lezi grm :lol:

cickava pa sta cemo mi bez tvog dojenja, to je stub ovog pdfa :eek:
deder napravi jos jedno pa da blazeni citamo jos 3 godine o tome :zaljubljena:

tema: begam napolje, tika taka Pogledajte prilog 372510

Sto jedno?
Planiram jos dvoje... ali za par godina :)

- - - - - - - - - -

a nenenene, ovo nikako ne priznaj na forumu, ni za zivu glavu. izgubices veliki broj fanova i pratioca :ljutko:
baci neku kosku za par meseci, samo da nam odrzis paznju i zainteresovanost :malav:

Pa vidis da napisah da jos ponekad siki.. ali ne svakodnevno :lol:
Sto se mene tice moze da nastavi jos godinu dana ako hoce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back