Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
valjda nije dami krenuo prevremeni porodjaj ?:(

...eno tamo na temi je pisala...nije to prevremeni porodjaj.....mislim da ce se to smiriti lekovima sad je pod nadzorom lekara pa ce biti dobro nadam se...a i sad
ce da miruje, i da lezi, sto su joj savetovali jos kad, samo se ona nije pridzvala toga...

- - - - - - - - - -

Споменула си соду.
Сода воду, или сода бикарбону?

..sodu bikarbonu...

...eno tamo na temi je pisala...nije to prevremeni porodjaj.....mislim da ce se to smiriti lekovima sad je pod nadzorom lekara pa ce biti dobro nadam se...a i sad
ce da miruje, i da lezi, sto su joj savetovali jos kad, samo se ona nije pridzvala toga...

- - - - - - - - - -

..sodu bikarbonu...
Ах да, она је прилично одвратна.
Ништа онда избегавајте пролом, ја ћу наставити да се трујем за све вас.

Ах да, она је прилично одвратна.
Ништа онда избегавајте пролом, ја ћу наставити да се трујем за све вас.

...nista odvratnije nisam (ustvari mozda i jesam ali se ne secam) pila od te sode bikarbone pomesane sa pola limuna i 1dcl vode....odvratno je...

...sta mislis o prokuvanoj vodi, ima li to nekog smisla ili da se ne mucim bzvz i trosim struju uzalud?

..zbog neutralisanja kiselosti organizma....hbg kazu svi da je to potrebno...u bolnici vidim svi o tome sapucu doduse, ali svi koji se zrace piju tako...svud po sajtovima
vezano za zdravlje pisu o tome...i Sofka je pricala nedavno da joj je pomoglo...

...nista odvratnije nisam (ustvari mozda i jesam ali se ne secam) pila od te sode bikarbone pomesane sa pola limuna i 1dcl vode....odvratno je...

...sta mislis o prokuvanoj vodi, ima li to nekog smisla ili da se ne mucim bzvz i trosim struju uzalud?

Ne znam zasto kombinujes sodu i limun? Da li ti je neko rekao da tako treba? I koliko sode uzimas?
Sodu ne bi trebalo da pijes u vecim kolicinama duze vreme, bez da proveris ph vrednosti krvi. Organizam sam uredjuje ph vrednost, kod bolesti je ok uzimati malo sode, ali duze vreme i vece kolicine mogu da poremete balans. Bar kako sma ja shvatila upotrebu sode.
A limun mozes uvek, jer je on bazni i odlican za organizam. Najbolje ujutru limunadu, mlaku, limun i med, super za budjenje organizma. I vise puta u toku dana nezasladjenu limunadu.

Прокувана вода изгуби неке соли тако да је сасвим мало мање токсикована, али то су сем у Банату сасвим периферне ствари.

Ne znam zasto kombinujes sodu i limun? Da li ti je neko rekao da tako treba? I koliko sode uzimas?
Sodu ne bi trebalo da pijes u vecim kolicinama duze vreme, bez da proveris ph vrednosti krvi. Organizam sam uredjuje ph vrednost, kod bolesti je ok uzimati malo sode, ali duze vreme i vece kolicine mogu da poremete balans. Bar kako sma ja shvatila upotrebu sode.
A limun mozes uvek, jer je on bazni i odlican za organizam. Najbolje ujutru limunadu, mlaku, limun i med, super za budjenje organizma. I vise puta u toku dana nezasladjenu limunadu.
...pola kafene kasicice i to one manje...ne preterujem pijem samo jednom u toku dana i ne svaki dan...mada se tu lome koplja treba li svakog dana ili 4 dana u nedelji...
...svi sve isto pijemo uglavnom, cujemo jedni od drugih da tako treba i ajde...pa malo pijem pa malo ne pijem...zavisi od limuna...
...ujutro pijem caj...i posle njega onaj vocno povrcni sejk...ne znam gde da uguram i taj limun sa vodom i medom...mnogo mi je sve to...
...e tako svasta cujem vidim procitam, iskoce mi sa savetima pa onda odustanem 2 dana od svega, da se resetujem pa opet dalje...
Прокувана вода изгуби неке соли тако да је сасвим мало мање токсикована, али то су сем у Банату сасвим периферне ствари.

..onda znaci nema potrebe :)

- - - - - - - - - -

...ajd onda vise puta u toku dana tu vodu i limun....to mogu umesto obicne vode....aaa zivote moglo me je ovo zaobici stvarno...:poludelo:

..zbog neutralisanja kiselosti organizma....hbg kazu svi da je to potrebno...u bolnici vidim svi o tome sapucu doduse, ali svi koji se zrace piju tako...svud po sajtovima
vezano za zdravlje pisu o tome...i Sofka je pricala nedavno da joj je pomoglo...
To je odlicna stvar. Ja imam pojacanu zeludacnu kiselinu i ta soda sa par kapi limuna je jedina stvar koja pomaze.
Farmaceutska mafija i njeni istaknuti predstavnici po domovima zdravlja, godinama su mi prepisivali lekove koji su mi samo unistavali zeludac.

I kada sam u glavi razbio tabu o doktorima kao sveznajucim bogovima i sagledao situaciju, shvatio sam da jedino sam sebi mogu pomoci.
Tako sam otkrio sodu i limun, i sada je situacija mnogo bolja. To je lek bolji od svih njihovih kontroloka, ranisana i ostalih sranja.

A, inace, soda je tabu tema po bolnicama jer umanjuje profit prodavcima lekova. Pa samo na meni zbog sode, izgube godisnje, minimum 40000 din.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back