dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
kasni, cekam..javljeno da kasni
oooo bogovi s neba, predjite na moju stranu i cvrsto mi drzite palceve, najcvrsce!
oooo bogovi s neba, predjite na moju stranu i cvrsto mi drzite palceve, najcvrsce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde da zamenim oštećenu novčanicu, Narodna banka ili to može u svakoj uz proviziju?

Znam da ne shvatas

Масна сода?!?cula sam da ziva soda sve leci![]()

...nisu valjda zaboravili na krcecu pupu...pa nije fer...mrzim da se zalim, mwziiiiiiim...bila komsinica da pita nesto za podrum.mladje dete iz svoje sobe vice majkoooo.a ja pricam sa zenom pa vicem nemam !!! kaze zena,pa on nista nije trazio.
jeste ne boj se
kroz pet minuta eto njega.a makar sto dinara?a nesto slatko?
ova zena se smeje

decakasni, cekam..javljeno da kasni
sve u svemu sva sam cuknuta 
bolje da smo zaobisliucukase mi noge, j mi preti da ce i on da me docukasve u svemu sva sam cuknuta
sad sam digla krake da odmorim, bole me stopala od cukanja, bole me listovi od spartanja
bili smo nevaljali, usli u knjizaru, naravno zavrsilo se pogubno, 4 knjigebolje da smo zaobisli
...jaoj boze, 20 minuta se pretvorilo u moj poziv nakon sat i 20 minuta...ne bih ih ni tada zvala ali nisam jela 12 sati...elem, nakon sat i 20 minuta tip ladno kaze ok, nesto se desilo, novih 20 minuta...tras slusalicu...dobro, sta da radim, kud je 12 sati bez hrane neka bude i pola sata odozgo...stizu oni nakon dva sata u celini i donose pogresno meso i krompire umesto luka...dobro, mani, deep inside sam i htela krompire...mogu li da dobijem adapter. Imas u sobi. Trazi celu sobu. Ali nemam. Pauza. Donecemo. Od tada je proslo pola sata. Kladim se u sve ili nista da taj adapter necu ni videti ali imace divan osmeh sutra. Ne podnosim lance hotela, imaju standarde ali vlasnik je vlasnik...njemu gosti nisu ni gladni ni zedni, kad je njegovo taj se trudi...ovima si prase na lageru
jesu se povukli kalcifikati? živo me zanima jer mučim tu muku a meni rekli da od toga nema vajde i ja odustala
Verovatno imaju 384 check ina. Samo tebe cekaju da ti donose adapter. Sidji dole ako ti je hitno.
jesu, sad hodam super kako je bilo
nego ja pored toga imam i skracenu tetivu
sve mi je to od povrede krenulo
a ta tetiva se jedino resava operacijom....cukamo sad i nju al slaba ce vajda od toga za to
a za kalcifikate je super, vecini pomaze, al manje od 10 serija ne vredi...
ja sam blok od 10 odradila....sad pocinjem sledeci blok, i necu vise
a sta su tebi radili? pazi oce da lazu da uzmu pare da daju za to elektro ovo ono terapije...nista osim ovoga za te kalcifikate ne pomaze https://en.wikipedia.org/wiki/Extracorporeal_shockwave_therapy
sa ovom tehnologijom se i kamenje u bubregu razbija
a jok, ne dam ja moje noge, hodam ok zimi, leti poludi na neko vreme, odćopam svoje pa se smiri, ne bih ja to mogla podneti,
propali nervi od šećera pa mi svaka vibracija smeta, oči mi ispadaju
Ne radi se o tome vec o odnosu prena ljudima.
Mogu sama da skuvam veceru...nije problem ali nekulturu ne varim. Zato lanci i imaju lose ocene a butik hoteli dobre.
Ovako kako si se ti meni sada obratila neko u hotelu ne sme da se obrati ako ima neki profesionalizam u sebi. Narocito ne sme da ti donosi dva sata kasnije nesto sto nisi narucila a sta placas svojim parama. To je bezobrazluk.