- Poruka
- 7.183
nista bez minimum 6-8 sati sna
to I cigare ubija ten
to I cigare ubija ten
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je stvar navike,ja spavam u proseku 4-5 sati dnevno

...meni treba sedam sati...a volela bih da se vec polako navikavam na osam...kao sto bih volela da nisam danas popila tri kafe, pojela dva kolaca i przene krompirice...nista ne valjam, nista!
Zar je bilo solarijuma kad si imala 16?Još gora su ova naša deca u inostranstvu što žive sa roditeljima do 30te a ***** se... nov auto, nov telefon, nova odeća - sve finansiraju mama i tata, da ne bude blama a oni samo izlaze i troše i još koštaju državu više nego što doprinose. Ja sam na raspustu letnjem sa 16 god. bre radila u Solarijumu, pa sa 17 god. u prodavnici na kasi. Samo da malo zaradim i odem negde a ovi sve lezi lebu da te hebem... pardon jedem!
Zar je bilo solarijuma kad si imala 16?

San je ko podmazivanje za koloture, kad prestane podmazivanje, pukne sistem.Ne razumem kako izdrzavaju? Ali stvarno
Ja se uopste divim ljudima koji spavaju po par sati i ko masina su u toku dana. Mislim da je to donekle stvar navike i kad tako zivis da ti se organizam navikne i stvarno ne osecas umor, ali kazu lekari da srce i organizam bas trpe. Onda te samo presece jedan dan. Ne znam, nisam pametna![]()
Nakuplja ti se to, negde mora taj umor da izbije.To je stvar navike,ja spavam u proseku 4-5 sati dnevno
Rekao bih izvini, ali necuItekako[emoji38]Pa nisam ja tolko matora![]()

Rekao bih izvini, ali necu![]()

Ma i ovi sto misle da mogu obicno opale po 12 sati vikendom. Dodju iz grada u 03, a ustanu u 3 popodne. Ne sto su dugo bili budni nego sto im se umor akumulirao tokom sedmice.ispod 8 sati ne priznajem, odnoso ne funkcionisem. mogu nekoliko dana, mogu i mesec dana (kad je bio posao + ispiti), ali mom organizmu treba 8 sati sna.
ispod 8 sati ne priznajem, odnoso ne funkcionisem. mogu nekoliko dana, mogu i mesec dana (kad je bio posao + ispiti), ali mom organizmu treba 8 sati sna.
Udri ti po rakiji, ubi to osecanjeNemoj. Mator si kolko se osećaš... meni onda dođe nekih 50ak god.![]()
Jos da legnes do 11....najbolje.
otprilike tad i legnem, ustajem u 7. uglavnom, retko kad legnem posle ponoci

Da, ali onda kukaš kako si umorna i ne možeš se razbuditi i do sat vremena pošto si već počela raditi.![]()

Kukam dok se ne razbudim, al zato ne stajem ceo dan. Naravno da mi se spava u 7 ujutru, sta je tu cudno
Meni npr. se nikad u to vreme ne spava, već sam čila mila vesela tad. Umor usledi popodne (oko 14h) ili oko 22h. Ako zaspim u 23h onda sam u 7h full happy budna