Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Mi kao da smo iz iste porodicne loze, imamo savršen talenat za (ne)razmaziti decu![]()
i smokva mora da vam je nesto u rodu onda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi kao da smo iz iste porodicne loze, imamo savršen talenat za (ne)razmaziti decu![]()

za svoj gust, necu da se talasam ko pihtija![]()

i smokva mora da vam je nesto u rodu onda![]()

A, kada vam loše krene
kćeri moje, računajte na mene![]()
Izgleda da su svi Balkanci takvi, ali ih je sramota da javno podviknu : SKINITE MI SE SA GRBAČE I POČNITE DA RADITE NEŠTO!
radim, standardni ponedeljak. plus, umirem od upale misica, hodam kao robot
Ej Kvimsi, kako je bilo? Sta si radila?

A, kada vam loše krene
kćeri moje, računajte na mene![]()
Ne glumi Nemicu.
Nećemo valjda sada glumiti te trule zapadnjačke fore, u stilu, arbajt, zaradjujte i skinite se sa roditeljske sise, u državi u kojoj se posao dobija samo ako jedeš sendviče iz Matijevića i imaš člansku kartu.
Bez zezanja, decu treba učiti da zarađuju od malih nogu.
Ako deca čekaju na državu da im da posao, propali su.
Letos jedan klinac što ide sa mojom ćerkom u školu, prodaje lubenice.
Pitam ga ja gde mu je njiva sa lubanicama.
Kaže, nisu lubenice moje, prodajem za mog druga.
A tom istom klincu otac "leži na parama". Mali nije sirotinja, uz to je i jedinac, ali nisu ga razmazili u tom pogledu.
Prodaje taj i cveće za 8. mart, udžbenike za školu, a najopasnijeg se biznisa setio kad je počeo seljacima putem oglasa da prodaje traktore i automobile. Ima nepunih 17 godina.
Ne vredi žaliti za prosutim mlekom.
Tačno je, decu treba učiti da budu samostalna i nezavisna, ali to vreme je rano detinstvo, a ne kasni pubertet.
Pa verujem, nego pitam sta ti je tacno radiobilo je tako da jedva hodam, stojim i sedim![]()

Pa verujem, nego pitam sta ti je tacno radio![]()

Ti si kao moj čukun deda.
Dok su deca još mala, davao im je posao - rasturi pasulj pa im kaže da skupljaju.

Još gora su ova naša deca u inostranstvu što žive sa roditeljima do 30te a ***** se... nov auto, nov telefon, nova odeća - sve finansiraju mama i tata, da ne bude blama a oni samo izlaze i troše i još koštaju državu više nego što doprinose. Ja sam na raspustu letnjem sa 16 god. bre radila u Solarijumu, pa sa 17 god. u prodavnici na kasi. Samo da malo zaradim i odem negde a ovi sve lezi lebu da te hebem... pardon jedem!
Pa verujem, nego pitam sta ti je tacno radio![]()

Još gora su ova naša deca u inostranstvu što žive sa roditeljima do 30te a ***** se... nov auto, nov telefon, nova odeća - sve finansiraju mama i tata, da ne bude blama a oni samo izlaze i troše i još koštaju državu više nego što doprinose. Ja sam na raspustu letnjem sa 16 god. bre radila u Solarijumu, pa sa 17 god. u prodavnici na kasi. Samo da malo zaradim i odem negde a ovi sve lezi lebu da te hebem... pardon jedem!
pa dobro, tebi se tako potrefilo, nemoj da si ljubomorna na one koji imaju vise para, jebga, taki ti horoskop
...more ja sticem utisak da oni rade...drugar mog momka se oletvi, ubije se od alkohola, deluje da ce spavati deset dana da se napola makar otrezni a on ujutru sav uglancan dolazi na posao...takve su i moje koleginice ovde, on je Irac, one su mahom Britanke i rade, ne mogu da kazem...radimo i mi al' kmecimo k'o po teskoj kazni, oni nekako to lakse podnose, sto bi moja baba rekla pre ce da se "sunu" za posao cak i ispod skole koju imaju...ipak mi se cini da je do mentaliteta i retko upoznajem da imaju preko 30 bez samostalnosti...a da nisu Italijani il' Arapi![]()
...jedino primecujem da malo ludacki koriste slobodno vreme...meni treba vise da se odmorim a njima ne, oni ce na plazu, pa na odbojku i na kraju ce da piju...to je njima odmor...meni vala nije...sto negde govori u prilog tome da sam vise lenja...

....aaaaaaaaaaaaaa, nasa deca...rodjena van...verovatno, ne bih se iznenadila da su bas razmazena...za strance rekoh, cekaj bre, nece biti...ja sam lencuga spram njih![]()

i konstantni reminder meni kakva majka da budem da moje dete, uskoro deca NE ispadnu takvi 
...more ja sticem utisak da oni rade...drugar mog momka se oletvi, ubije se od alkohola, deluje da ce spavati deset dana da se napola makar otrezni a on ujutru sav uglancan dolazi na posao...takve su i moje koleginice ovde, on je Irac, one su mahom Britanke i rade, ne mogu da kazem...radimo i mi al' kmecimo k'o po teskoj kazni, oni nekako to lakse podnose, sto bi moja baba rekla pre ce da se "sunu" za posao cak i ispod skole koju imaju...ipak mi se cini da je do mentaliteta i retko upoznajem da imaju preko 30 bez samostalnosti...a da nisu Italijani il' Arapi![]()
...jedino primecujem da malo ludacki koriste slobodno vreme...meni treba vise da se odmorim a njima ne, oni ce na plazu, pa na odbojku i na kraju ce da piju...to je njima odmor...meni vala nije...sto negde govori u prilog tome da sam vise lenja...

To je stvar navike,ja spavam u proseku 4-5 sati dnevno